Premil MAXI BASIC hrana za normalno aktivne i gojazne pse

160,0 RSD2.350,0 RSD

  • Optimalna ishrana za različite potrebe pasa
  • Poboljšana ambalaža
  • Uravnotežen sastav visokokvalitetnh sastojaka
  • Podrška optimalnoj težini pasa

Premil MAXI BASIC hrana za normalno aktivne i gojazne pse

PREMIL MAXI BASIC je kompletna hrana za normalno aktivne i gojazne pse svih veličina i rasa. Hrana premium ranga bogata vitaminima, makro i mikro elementima potrebnim za zdrav život odraslih i normalno aktivnih starijih pasa. Uz hranu Maxi Basic težina gojaznih pasa lako se dovodi na optimalni nivo.

REDIZAJN AMBALAŽE: Prateći aktuelne trendove na tržištu i uz konsultacije sa našim kupcima, redizajnirali smo ambalažu premium linije proizvoda hrane za pse. Bio nam je cilj da usaglasimo dizajn dve linije najprodavanijih proizvoda, zarad lakšeg prepoznavanja brenda, ali i kako bismo privukli i nove kupce, kojima je dizajn pakovanja proizvoda važan faktor prilikom donošenja odluke o kupovini. Zamena ambalaže će biti postepena i očekujemo da će pakovanja svih proizvoda u novoj ambalaži od 15 kg biti u prodaji do kraja ove godine.

UNAPREĐENA RECEPTURA: Dugogodišnjim iskustvom i analizom potreba tržišta, došli smo do rezultata koji su potvrdili da je dosadašnji odnos proteina i masti 18/9 u proizvodu Maxi Adult idealan za ishranu sterilisanih, manje aktivnih, gojaznih i starijih pasa. S druge strane, dosadašnji sastav od 20% proteina u proizvodu Maxi Basic bio je idealan za normalno aktivne odrasle pse, pa bi se kod starijih, manje aktivnih i sterilisanih pasa taj višak proteina koristio za proizvodnju energije, koja njima nije neophodna. Time bi se dodatno opteretio rad unutrašnjih organa. Pored navedenog, proizvodnja Maxi Basic-a je u ranijem odnosu proteina i masti 20/8, bila skuplja u odnosu na proizvodnju Maxi Adult-a. Da bi Maxi Basic ostao naš najjeftiniji prozvod i da bismo izbegli povećanje cene koja bi onda bila viša od cene Maxi Adult-a, rotirali smo ova dva proizvoda u pogledu odnosa proteini/masti i time adekvatnije defnisali njihovu namenu. Od sada, u novoj ambalaži, Maxi Basic će imati odnos proteina i masti 18/9, a Maxi Adult 20/8.

SASTAV: kukuruz, dehidrirana piletina, svinjetina i govedina, hladno ceđena biljna ulja, mast, repin rezanac, kvasac, natrijum hlorid.

ANALITIČKI SASTOJCI: Proteini 18%, sadržaj masti 9%, sirova vlakna 3,3%, sirov pepeo 5,5%, vlaga 10%. Aditivi po kilogramu: Analitički sastav aditiva: vitamin A (retinolacetat) 6000 IU, vitamin D3 (holekalciferol) 600 IU, vitamin E (DL-α-tokoferilacetat) 60 mg, gvožđe (gvožđe-(II)-sulfat-monohidrat) 30 mg, mangan (mangan-(II)-oksid) 11 mg, bakar (bakar-(II)-sulfat- pentahidrat) 5,3 mg, cink(cinksulfat-monohidrat) 53 mg, jod(kalcijum iodat) 0,5mg, selen (natrijumselenit) 0,2 mg, antioksidanti i konzervansi.

 

Preporuka za hranjenje MAXI BASIC

 

Dodatne informacije

Brendovi

Pakovanje

, , ,

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Možda če te i ovo zanimati