Oprema Za Lov

Pored pravog lovačkog oružja sa remenom za pušku i optikom, oprema za lov je bitan deo lova i značajno doprinosi uspehu. Bolje je potrošiti malo više novca na lovačku opremu odmah na početku, a zatim moći da uživate u lovačkoj opremi godinama kasnije.

FILTRIRAJ
Kategorije
Odaberi
Kategorije
Boja
Odaberi
Boja
Sezona lova
Odaberi
Sezona lova
Brend
Odaberi
Brend
Veličina
Odaberi
Veličina
Kalibar
Odaberi
Kalibar
Komada
Odaberi
Komada
Pakovanje
Odaberi
Pakovanje
Prečnik
Odaberi
Prečnik

Prikaz 1–12 od 297 rezultata

Šta je Uključeno u Kompletan Set Lovačke Opreme?

Generalno, potrebna vam je ista lovacka oprema kao mladom lovcu i kao iskusnom lovcu. Osnovna oprema, koju treba odmah kupiti, uključuje:

 • Torba i jastuk za čekanje: Najkasnije nakon prvog sakrivanja zimi bez vreće ili jastuka, otkrićete da više ne želite da idete u skrovište bez takve opreme. Čak i ako ste opremljeni zimskom odećom za lov, ovi predmeti će vam pomoći da se ne ohladite. Ali čak i leti, jastuk se koristi da bi sedište bilo malo udobnije.
 • Zaštita sluha: Ovo je u svakom slučaju neophodno. Uverite se da je zaštita sluha veoma dobrog kvaliteta i funkcionalnosti. Vaše uši će vam biti zahvalne. Na primer, od Peltor-a možete dobiti visokokvalitetnu zaštitu za svoje uši.
 • Ranac: Naravno, pravi lovački ranac je deo svakog komada lovačke opreme. U njega se može odložiti bilo koji lovački pribor. Specijalni paketi sedišta vam takođe omogućavaju da sednete u dužim lovovima.
 • Nož i pomoć pri provali: Nakon udarca, igra se prekida. Zato uvek sa sobom treba da nosite bar jedan lovački nož. Noževi su i inače veoma praktični pomagači koji vam mogu pomoći kroz gustiš, na primer.
 • Lampa: Takođe je neophodna, posebno kada sedite noću. Fitorch T70 na primer, ovde je veoma pogodan.
 • Oprema za transport : Nakon lova, želite da što lakše prevezete divljač kući iz lovišta. Nudimo razne alate za ovo.

Postoji mnogo lovackih predmeta, kao što su noževi, za koje se moraju uzeti u obzir različiti dizajni ili detalji i koji znatno olakšavaju lov, posebno mladim lovcima.

Oprema za Mlade Lovce

Lovacka oprema za mladog lovca sastoji se od gore navedenih tačaka. Kod ovih artikala treba da obratite pažnju na veoma dobar kvalitet od samog početka. Molimo vas da ne štedite ovde, jer prava oprema je zlata vredna prilikom lova.

Posebno za lovce sa malo iskustva, veoma je teško na početku srediti divljač, jer je za to potrebna vežba. Noževi sa mezenterijskim oštricama su stoga posebno pogodni za mlade lovce. Sa ovim oštricama, unutrašnjost divljači se ne može tako lako povrediti.

Mladi lovci takođe treba da budu oprezni sa lovačkim zalihama kao što su mamci. Pravilno vabljenje takođe zahteva vežbu i treba ga naučiti samo iskusni lovac. U suprotnom rizikujete da uplašite divljač umesto da je privučete.

Kamere za divlje životinje takođe nemaju smisla na početku, sve dok nemate svoju teritoriju.

Oprema za Iskusne Lovce

Uz već pomenutu osnovnu opremau za lov, iskusni lovci treba da povećaju svoju lovačku opremu tokom godina ako je to moguće. Postoji mnogo pribora koji lov čine još lakšim i uspešnijim. Ovo uključuje, na primer, sledeću opremu za lov:

 • Kamere za lov: Saznajte šta se dešava u vašem lovištu i kada je igra najaktivnija.
 • Štapovi za pucanje: Uz pomoć štapova za mete i štapova za sedenje, lovac je u stanju da veoma precizno cilja. Štapovi sedišta često imaju mogućnost rotacije za punih 360 stepeni.
 • Atraktanti: Uz pomoć mamaca kao što su slani lizavci, bukov katran ili uređaji za mamce koji proizvode škripu jelena, možete se obratiti i privući jelene uz pravilno hranjenje.
 • Grejači: Sa odgovarajućim, visokokvalitetnim dodacima za grejanje, ne samo da se osećate prijatno u lovu uprkos hladnoći, već i sprečavate da se vaše telo ohladi. Naš asortiman uključuje grejače za nadstrešnice, jastuke za sedenje/grejanje i dodatnu opremu
 • Uslov za teritoriju: Očuvanje je takođe jedan od zadataka lovca. Stoga ćete kod nas pronaći preklopne lopatice, traku za barijere, traku za obeležavanje staza i druge lovačke dodatke.
 • Čeka na drvetu: Visoki smuđevi se često preferiraju prilikom lova. Mogući oblik visokog sedišta je sedište na drvetu. Skrivene merdevine su naslonjene na drvo ili trajno pričvršćene.

Lovačka Oprema za Pse

Naravno, lovački psi moraju biti opremljeni i odgovarajućom opremom za lov. Stoga ćete u našem asortimanu pronaći artikle za pse kao što su povodci, ogrlice i pojasevi, zaštitni prsluci, uređaji za praćenje pasa, hrana i drugi lovački pribor za pse.

Za povodce i ogrlice, treba da budete sigurni da koristite signalnu boju kao što je narandžasta ako je moguće. Kao i lovci, i lovački psi moraju biti lako prepoznatljivi.

Za zaštitu od trnja i drugih oštrih predmeta, prsluci za pse su posebno pogodni za rad na praćenju ili lov.

Ako vaš pas se udalji tokom lovca i više se ne može pronaći, uređaji za praćenje pasa su veoma korisni. Uz pomoć GPS ogrlice, možete locirati svog psa u bilo kom trenutku.

Lovačka Oprema za Vaš Automobil

U našem asortimanu ćete naći i lovačku opremu za vaš automobil. Jer ne samo vi, već i vaš automobil treba da bude savršeno opremljen za lov. Pronaći ćete i razne zadnje nosače, korpe i vitla za prevoz divljači, kao i znakove za „lovačke operacije“ za identifikaciju vašeg automobila.

Koja Oprema Vam je Potrebna?

U zavisnosti od vrste lova, često su vam potrebni različiti lovački pribor. Uvek treba da imate na umu da, iako uvek treba da imate pri ruci neophodnu lovačku opremu, zaista biste se trebali ograničiti samo na najosnovnije. Jer: previše tereta i prtljaga takođe mogu biti veoma neugodni prilikom lova.

Koja Oprema Pomaže u Lovu na Čeki?

Pošto se nikad ne zna kada ćete pucati sa čeke, ne treba koristiti samo pravo lovačko oružje sa remenom i optikom, već i lovačku opremu koja čini sedenje udobnijim. To uključuje jastuk i vreću za sedište, stolicu za sedenje i uređaje za grejanje kao što su prenosivi grejači i jastučići za grejanje za zimu. Da biste imali veće šanse da se stvarno pozabavite divljači, prvo bi trebalo da se uvijete na ovim mestima i pričvrstite mamce kao što su slani lizavci ili bukov katran na drveće.
Ako ne želite da sedite na propovedaonici, možete koristiti i sedište za drvo ili merdevine. Pobrinite se da odaberete i maskirnu odeću, a možda čak i maskirnu mrežu.

Koja Oprema Pomaže Pri Vrebanju?

Prilikom vrebanja vodite računa da sa sobom ponesete samo najpotrebniju opremu za lov, jer se nalazite na neravnom terenu. Za ovo je pogodan lovački ranac, ali ne bi trebalo da bude pretežak. Najvažnija stvar kod uhođenja je štap za pucanje. Sa ovim možete precizno ciljati divljač.

Koja Oprema Pomaže u Pogonskom Lovu?

Za grupni lov potreban vam je i ranac kao lovacka oprema – idealno ruksak za sedenje. U ovom slučaju treba da nosite pomoćno sredstvo za oporavak, baterijsku lampu, nož za hvatanje, štap za pucanje, komplet prve pomoći i termos bocu. Takođe bi trebalo da nabavite futrolu u kojoj možete bezbedno da čuvate svoju lovačku dozvolu.

Horn Lovačka Oprema Online Prodaja

Nudimo Vam veliki izbor kvalitetne lovacke opreme za lovce. Mnogi od naših proizvoda su na lageru i mogu vam biti isporučeni u roku od nekoliko dana.

Ukoliko imate dodatnih pitanja, naš korisnički servis je dostupan slanjem poruke na whatsapp, viber na broj 066/54 300 54 od ponedeljka do petka. Nakon što ste odabrali određeni proizvod, stavite željene artikle u korpu, dovršite porudžbinu i radujte se isporuci u narednih nekoliko dana.

Kategorije
Odaberi
Kategorije
Boja
Odaberi
Boja
Sezona lova
Odaberi
Sezona lova
Brend
Odaberi
Brend
Veličina
Odaberi
Veličina
Kalibar
Odaberi
Kalibar
Komada
Odaberi
Komada
Pakovanje
Odaberi
Pakovanje
Prečnik
Odaberi
Prečnik