Kontakt

Pokušajte pronaći odgovore na Vaša pitanja u odeljku “Česta pitanja”, ukoliko to ne uspete rado ćemo odgovoriti na svako Vaše pitanje!

Često postavljena pitanja

Poštovana/i informacije koje su Vam potrebne možete dobiti slanjem poruke na Viber ili Whatsapp +381 66 5430054. Ova usluga je besplatna. Takođe, možete nam se obratiti i putem nase facebook ili instagram stranice (linkovi stranica se nalaze ispod odeljka za česta pitanja) ili e-maila info@horn.rs

Poštovana/i radno vreme kontakt centra je radnim danima od 8 do 18 časova i subotom od 8 do 14 časova. Nedeljom ne radimo.

– Prvi nacin je poručivanje direktno na samom sajtu. Dodavanjem artikla u korpu i praćenjem ostalih koraka završite porudžbinu. Na mail koji ste naveli stići ce potvrda porudžbine, sa ID brojem, što je potvrda da ste dobro ispratili sve korake.

– Drugi način je da nam prosledite Vašu porudžbinu putem e-maila info@horn.rs. Molimo Vas da nam u tom slučaju prosledite potrebne podatke, kako bi Vaša porudžbina mogla da se realizuje:

  • Šifra artikla
  • Veličina
  • Ime i prezime primaoca
  • Adresa za isporuku
  • Mobilni kontakt telefon


– Treći način je da nam prosledite Vašu porudžbinu putem Vibera ili Whatsapp na broj +3816XXXX. Molimo Vas da
nam u tom slučaju prosledite potrebne podatke, kako bi Vaša porudžbina mogla da se realizuje:

  • Šifra artikla
  • Veličina
  • Ime i prezime primaoca
  • Adresa za isporuku
  • Mobilni kontakt telefon

Poštovana/i ispod svakog artikla nalazi se tabela u opisu sa dimenzijama po veličinama za odredjeni proizvod.

Pouzećem odnosno prilikom preuzimanja od kurirske službe, što podrazumeva plaćanje isključivo gotovinom.

Poštovana/i rok za isporuku poručenog artikla je do 7 radnih dana. Na žalost, nismo u mogućnosti da preciziramo tačan dan i vreme isporuke, jer to ne zavisi isključivo od nas već i od kurirske službe.

Poštovana/i sarađujemo sa postexpresom,isključivo zbog sigurnosti paketa.

Poštovana/i ukoliko niste na adresi prilikom dolaska kurira, kontaktiraće Vas na broj telefona koji ste ostavili za kontakt, i moći ćete da podigne Vašu pošiljku u najbližoj pošti narednih 5 dana,zatim se pošiljka vraća na adresu pošiljioca.

Poštovana/i na žalost tako nešto nije moguće. Da bismo Vam kurir isporučio paket neophodno je da ga predhodno naplati. Zatim po proceduri vratiti nazad i upisati u formular koji artikal i koju veličinu menjate.

Poštovana/i naravno da možete da zamenite artikal koji ste poručili online, pod uslovom da artikal nije korišćen i da je u originalnoj ambalaži. Zamenu možete obaviti u roku od 10 dana od dana prijema paketa.

Poštovana/i ukoliko Vam ne odgovara artikal koji ste poručili, zapakujete ga ponovo I pošaljete na adresu koja će stajati u formularu za zamenu koji ce te dobiti uz artikal. U koliko postoje neke nejasnoće oko zamene, možete nas slobodno konraktirati na Viber ili Whatsapp na sledeci broj +381 66 5430054 , kao i na e-mail info@horn.rs

Poštovana/i isključivo se bavimo online prodajom.

Poštovana/i web shop HORN – Lov se takođe bavi I dropshiping-om, što znači posredovanjem između proizvođača I kupca.

Poštovana/i plaćate isključivo samo za jednu pošiljku poštarinu, za ostale pošiljke plaća te samo otkupnu sumu artikala koje ste poručili.

Kontaktirajte Nas ili nam pošaljite poruku