Lovačke Futrole i Rančevi

Lovački rančevi i lovačke torbe su neizostavni deo lovačke opreme. Pre nego što se odlučite za kupovinu dobro razmislite za koje potrebe su vam neophodni. Dobro pogledajte ponudu ili nas kontaktirajte za savet.

FILTRIRAJ
Kategorije
Odaberi
Kategorije
Boja
Odaberi
Boja
Sezona lova
Odaberi
Sezona lova
Brend
Odaberi
Brend
Veličina
Odaberi
Veličina
Kalibar
Odaberi
Kalibar
Komada
Odaberi
Komada
Pakovanje
Odaberi
Pakovanje
Prečnik
Odaberi
Prečnik

Prikaz 1–12 od 36 rezultata

Lovački Rančevi Na Prodaju za Kompletnu Lovačku Opremu

Uspešan lov podrazumeva, između ostalog, posedovanje funkcionalne lovačke opreme i lovačke odeće. Kompletna lovačka oprema uključuje ranac ili torbu za divljač koja se lako prenosi i u koju staje barem ono osnovno. Na kraju krajeva, kao lovac, trebalo bi da budete dobro pripremljeni za razne situacije.

Šta tačno lovački ranac treba da može i da nosi sa sobom da bi bio zaista dobar i funkcionalan? I upravo u ovom rezonovanju često leži greška. Verovatno i ne postoji, savršen ranac za svaku priliku. Bolje je potražiti sopstveni lovački ranac koji je posebno prilagođen vašim potrebama. Ako volite da idete u lov sa rancem, ne možete a da ne kupite dva lovačka ranca. Lovački ranac za leto za osnovne stvari, kao što su municija, sprej protiv komaraca, jastuk za sedište i lovački nož. I ranac za sezonu lova, koji je punjen vrećom od kože, termos bocom, rukavicama, šeširom i još mnogo toga.

Koje Uslove Treba da Ispunjava vaš Ranac Za Lov?

Da li mnogo lovite u planinama? Da li uglavnom lovite sitnu divljač ili često uživate u lovu na patke? Da li je vrebanje vaš omiljeni tip lova i potreban vam je mali, praktičan ranac? Ili koristite lovački ranac u jesen i zimu za lov u pogonu? Možda postoji neki standardni sadržaj za lovačke rančeve, ali uglavnom sadržaj varira u zavisnosti od osobe i vrste lova.

Da li vam treba puno prostora za skladištenje i fleksibilna spoljašnja školjka? Da li želite da sve bude uredno spremljeno u male pregrade i džepove, ili želite ranac kao moguće sedište? Mnogi ruksaci kombinuju mnoge zahteve, ali postoje i specijalisti. Mnogo pitanja i razmaženi izborom. rado ćemo vam pomoći.

Svako za sebe odlučuje šta treba da bude tu za svaki slučaj. Ovo uključuje mnogo više od vašeg lovačkog noža, čahure sa municijom, dvogleda i daljinomera. Sadržaj lovačkog ranca zavisi i od ličnosti nosioca.

Lovačke Futrole: Zašto su Potrebne Svakom Lovcu?

Verovatno to znate: tokom transporta u lov ili na putu do čeke, udarite u auto ili drvo puškom – i imate neugodan osećaj da pištolj možda neće pucati tamo gde ciljate. Sa gubitkom poverenja u svoje oružje, gubite i mogućnost uspeha u lovu.

Obložena kutija za pištolj štiti od takvih nezgoda.

Futrole štite od vlage

Vlaga utiče na mnoga oružja. Posle kiše, samo kaplje sa drveća. Nakon lova, prvo što treba uraditi kod kuće je čišćenje i sušenje. Zato što korozija često napada metalne delove puške brže nego što možete da je očistite.

Ako ne želite da drvo i metal kundaka trpe, možete da nosite pušku u kućištu do čeke ili visokog sedišta i takođe izbegnete ogrebotine na drvetu kundaka ili prljavštinu na optici.

Ako svoju pušku transportujete na zaštićen način, sigurno ćete duže uživati u njoj

Kako Odabrati?

Ukoliko imate dodatnih pitanja, naš korisnički servis je dostupan slanjem poruke na whatsapp, viber na broj 066/54 300 54 od ponedeljka do petka. Nakon što ste odabrali određeni proizvod, stavite željene artikle u korpu, dovršite porudžbinu i radujte se isporuci u narednih nekoliko dana.

Kategorije
Odaberi
Kategorije
Boja
Odaberi
Boja
Sezona lova
Odaberi
Sezona lova
Brend
Odaberi
Brend
Veličina
Odaberi
Veličina
Kalibar
Odaberi
Kalibar
Komada
Odaberi
Komada
Pakovanje
Odaberi
Pakovanje
Prečnik
Odaberi
Prečnik