Lovačka Odeća

Naravno, naš asortiman odeće nije pogodan samo za lov. Sa našim visoko funkcionalnim jaknama, pantalonama i cipelama, dobro ste opremljeni za svaku aktivnost na otvorenom. Odeća lovaca je važan – ako ne i najvažniji – deo njegove lovačke opreme.

FILTRIRAJ
Kategorije
Odaberi
Kategorije
Boja
Odaberi
Boja
Sezona lova
Odaberi
Sezona lova
Brend
Odaberi
Brend
Veličina
Odaberi
Veličina
Kalibar
Odaberi
Kalibar
Komada
Odaberi
Komada
Pakovanje
Odaberi
Pakovanje
Prečnik
Odaberi
Prečnik

Prikaz 1–12 od 439 rezultata

Odelo za Lov: Kako Odabrati Lovačku Jaknu – Materijali, Funkcionalost

U svetu lova, dobra lovačka jakna može biti razlika između uspeha i neuspeha. Ali kako izabrati savršenu jaknu koja će vam pružiti funkcionalnost i zaštitu u bilo kojim uslovima? U ovom odeljku ćemo razmotriti važne faktore koje treba uzeti u obzir prilikom odabira lovačke jakne.

Materijali su ključni faktor za izbor lovacke jakne. Odeća izrađena od kvalitetnih materijala omogućava kretanje u tišini, ne ometajući lovački instinkt. Lovačke jakne treba da su lagane, ali istovremeno pružaju dobru izolaciju, zaštitu od vetra i kiše. Najčešći materijali koji se koriste za izradu lovačkih jakni su poliester, najlon i Gore-Tex. Gore-Tex je materijal koji se posebno preporučuje za lovačke jakne jer je vodootporan i prozračan.

Kada odaberete lovacku jaknu, važno je uzeti u obzir funkcionalnost. Lovačka jakna bi trebalo da ima dovoljno džepova za smeštaj različite opreme, kao što su municija, telefon, baterijska lampa i drugo. Osim toga, može biti korisno birati jaknu sa kapuljačom koja pruža dodatnu zaštitu od kiše i vetra. Takođe, važno je uzeti u obzir sezonske uslove u kojima ćete loviti, jer ćete na taj način biti u mogućnosti da odaberete jaknu koja je prilagođena tim uslovima.

Izbor lovacke jakne može imati veliki uticaj na vaš uspeh u lovu. Izaberite jaknu koja će vam pružiti udobnost i zaštitu, ali istovremeno vam omogućiti slobodu kretanja i funkcionalnost. Samo tako ćete biti u mogućnosti da se fokusirate na lov i ostvarite uspeh u ovoj uzbudljivoj aktivnosti.

 

Odeća Za Lov – Lovačke Pantalone kao Sastavni Deo Odela Za Lov

Pored lovačke jakne, lovacke pantalone su takođe ključni deo opreme svakog lovca. Izbor pravih pantalona može učiniti vaš lovački doživljaj mnogo udobnijim i efikasnijim. U ovom odeljku, otkrivamo najvažnije faktore koje treba razmotriti prilikom odabira lovačkih pantalona.

Materijali su važan faktor za izbor lovackih pantalona. Za različite godišnje doba biraju se različiti materijali. Za hladnije vreme, preporučljivo je da se odaberu pantalone koje su napravljene od toplih i vodootpornih materijala, dok za toplije vreme biramo materijale koji su prozračni i koji nam omogućavaju da se rashladimo. Najčešći materijali koji se koriste za izradu lovačkih pantalona su vodootporni poliester i najlon, dok se Gore-Tex materijal preporučuje za hladnije vreme.

Kada birate lovacke pantalone, takođe je važno uzeti u obzir godišnje doba u kojem ćete loviti. Lovacke pantalone treba da se prilagođavaju godišnjim dobima kako bi vam pružile udobnost i zaštitu. Za proleće i jesen, preporučuju se pantalone koje su napravljene od tanjih materijala i koje omogućavaju slobodu kretanja, dok za zimu biramo pantalone sa dodatnom izolacijom.

Uz to, važno je obratiti pažnju i na funkcionalnost lovačkih pantalona. Pantalone sa dovoljno džepova za smeštaj opreme i municije su odličan izbor za svakog lovca. Takođe, treba izabrati pantalone koje su dovoljno udobne za dugo sedenje i kretanje.

Uz prave lovacke pantalone, možete se fokusirati na lov i ne brinuti o ometanju vašeg lovačkog instinkta. Izaberite pantalone koje će vam pružiti udobnost, funkcionalnost i zaštitu u skladu sa godišnjim dobima i uživajte u svojoj lovačkoj avanturi bez briga.

 

Lovacki Džemperi – Opreznost kod Kupovine

Lovacki dzemper je odličan izbor za sve one koji žele da ostanu topli i suvi tokom lova. Dzemper je udoban, lagan i jednostavan za nošenje, ali izbor pravog džempera može biti izazovan. U ovom odeljku, otkrivamo najvažnije faktore koje treba uzeti u obzir prilikom odabira lovačkog džempera.

Materijali su ključni faktor pri odabiru lovačkog džempera. Džemperi se obično izrađuju od prirodnih materijala kao što su vuna i pamuk. Vuna je materijal koji je najbolji izbor za hladnije vreme, jer pruža toplotu i izolaciju čak i kada je mokra. Pamuk je odličan izbor za toplije vreme, jer je prozračan i udoban za nošenje.

Stil je još jedan faktor koji treba razmotriti prilikom izbora lovackog dzempera. Postoji nekoliko stilova džempera koji se mogu odabrati, uključujući i džempere sa visokim ovratnikom, sa kapuljačom ili bez nje, kao i džempere sa rajsferšlusom ili dugmićima. Odlučite se za stil koji najbolje odgovara vašim potrebama i stilu.

Kada birate lovacki dzemper, treba obratiti pažnju i na njegovu funkcionalnost. Džemper sa džepovima za municiju ili druge lovačke predmete je odličan izbor za svakog lovca. Takođe, važno je da odaberete džemper koji je dovoljno udoban za dugo sedenje i kretanje.

Izbor pravog lovackog dzempera je ključan za udoban i efikasan lov. Izaberite materijale, stil i funkcionalnost koji vam najviše odgovaraju, i uživajte u svojoj lovačkoj avanturi bez brige o hladnoći i vlažnosti. Sa pravim džemperom, možete se koncentrisati na lov i uživati u svom hobiju.

 

Lovačke Košulje Kao Sastavni Deo Svakog Lovca

Lovacke kosulje su neizostavan deo opreme svakog lovca koji želi da se istakne stilom. One mogu biti izrađene od različitih materijala i imaju različite funkcije, a izbor prave košulje može biti presudan za uspešan lov.

Materijali su veoma bitni faktor kada birate lovačku košulju. Košulje se često izrađuju od pamuka ili flanela, ali neke mogu biti i od drugih materijala, kao što su najlon ili poliester. Pamučne košulje su idealne za toplije dane, dok su flanelne košulje savršene za hladnije dane, jer zadržavaju toplotu i udobne su za nošenje. Materijal takođe utiče na trajnost košulje i njen izgled, pa je bitno da odaberete kvalitetan materijal koji će izgledati dobro i nakon mnogih lovova.

Stil košulje takođe može doprineti celokupnom utisku lovca. Postoji mnogo različitih stilova lovačkih košulja, od jednostavnih i praktičnih do elegantnih i stilskih. Neke košulje imaju kragna i dugmiće, dok su druge sa okruglim izrezom. Birajte košulju koja odgovara vašem stilu i karakteru, ali se takođe uklapa u vaše potrebe tokom lova.

Lovacke kosulje nisu samo modni dodatak, već i funkcionalan komad opreme. Neki modeli košulja imaju džepove za municiju, dok su drugi opremljeni posebnim tretmanom protiv insekata ili su vodootporne. Pri izboru lovačke košulje, obratite pažnju na njen kroj i veličinu, jer košulja mora biti udobna za nošenje tokom lova.

Ukratko, lovacke kosulje su više od jednostavnog komada garderobe. One su funkcionalan i stilski doprinos koji može unaprediti vaš lov i vašu celokupnu pojavu. Izaberite pravu košulju sa kvalitetnim materijalima, stilom koji vam odgovara i funkcijama koje su vam potrebne za uspešan lov. Sa pravom košuljom, osećaćete se samouvereno i spremno da krenete u lov.

Najbolja Lovačka Garderoba u Horn online prodavnici

Ukoliko imate dodatnih pitanja, naš korisnički servis je dostupan slanjem poruke na whatsapp, viber na broj 066/54 300 54 od ponedeljka do petka. Nakon što ste odabrali određeni proizvod, stavite željene artikle u korpu, dovršite porudžbinu i radujte se isporuci u narednih nekoliko dana.

Kategorije
Odaberi
Kategorije
Boja
Odaberi
Boja
Sezona lova
Odaberi
Sezona lova
Brend
Odaberi
Brend
Veličina
Odaberi
Veličina
Kalibar
Odaberi
Kalibar
Komada
Odaberi
Komada
Pakovanje
Odaberi
Pakovanje
Prečnik
Odaberi
Prečnik