Lovačke pantalone Percussion Marly

9.600,0 RSD

  • Vrhunska zaštita od vremenskih uslova
  • Funkcionalnost na prvom mestu
  • Dizajnirane za pokret
  • Napravljene za izazove
  • Stil koji ne izneverava

Lovačke pantalone Percussion Marly: Udobnost i Zaštita u Svim Uslovima

Upoznajte Percussion Marly lovačke pantalone, ključnog saveznika svakog ozbiljnog lovca. Ove pantalone ne samo da služe svrsi, već postavljaju nove standarde u svetu lovačke opreme.

Vrhunska Zaštita od Vremenskih Uslova:
Zahvaljujući spoljašnjoj tkanini sa vodootpornom i prozračnom membranom, kiša i vlaga više neće biti problem. Precizno postavljeni šavovi dodatno štite od prodiranja vode, čineći ove pantalone savršenim izborom za vlažne i kišovite uslove.

Funkcionalnost na Prvom Mestu:
Sa ukupno 6 džepova, sve što vam je potrebno može biti organizovano i lako dostupno. Poseban džep za nož osigurava da je vaš alat uvek pri ruci i bezbedno smešten.

Dizajnirane za Pokret:
Visok elastični pojas pruža savršeno pristajanje i udobnost tokom celog dana. Preformirana kolena omogućavaju slobodu pokreta bez obzira na teren, čineći svaku ekspediciju udobnijom.

Napravljene za Izazove:
Bilo da vas put vodi kroz šumu, preko planina ili kroz močvarne terene, Percussion Marly pantalone su vaša zaštitna barijera protiv elemenata.

Stil koji ne Izneverava:
Dok su primarno dizajnirane za funkcionalnost, ove pantalone takođe odražavaju sofisticiran i klasičan stil, dokaz da praktičnost i estetika mogu ići ruku pod ruku.

Kada se odlučite za lovačke pantalone Percussion Marly, odlučujete se za kvalitet, funkcionalnost i stil. Neka svaka vaša lovačka avantura bude bezbrižna i udobna.

Tabela velicina pantalone Percussion 1

Dodatne informacije

Brendovi

Boja

Veličina

, , , , , ,

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Možda če te i ovo zanimati