Lovački Prsluk za Žene

Kada je reč o lovačkoj odeći, fukncija je uvek bitna, koji odevni predmet se može fukcionalnije i svestranije od lovačkog prsluka? Zapravo nijedan. Lovački prsluk je praktičan i može se jednostavno navući preko lovačkog duksa.

  Filtriraj
   Filtriraj
   • There are no filter terms yet
   • There are no filter terms yet
   • There are no filter terms yet
   • There are no filter terms yet
   • There are no filter terms yet

   Prikazan jedan rezultat

   Lovački prsluci za žene: Idealan drugi sloj odeće

   Prsluci su posebno pogodni kao drugi sloj odeće ispod lovačke odeće. Idealno štite područje torza od hladnoće. Još jedna prednost prsluka je ta što ne dodaje dodatnu zapreminu vašim rukama. Ovo povećava slobodu kretanja i fleksibilnost prilikom lova.

   Na niskim temperaturama važno je održavati stabilnu temperaturu jezgra tela. Telo toleriše hlađenje ekstremiteta kao što su ruke i noge bolje od opadanja osnovne temperature. Prsluci pomažu da jezgro tela bude toplo. Termo prsluci ili prsluci sa postavom su posebno pogodni kao dodatni toplotni jastučići ispod lovačke jakne.

   Prsluk Za Lov Može Biti Veoma Koristan

   Mnogi termalni prsluci, na primer, mogu se transportovati u rancu da bi se uštedeo prostor. U oblasti lovačkih prsluka, modeli su često opremljeni dobro promišljenim džepovima u kojima se nalaze svi važni lovački pribori.

   Kao lovac, trebalo bi da idete na streljanu bar jednom godišnje i da unapredite svoje veštine golubova. Redovna obuka obezbeđuje siguran, obećavajući hitac prilikom lova na patke, guske ili vrane.

   Prednost je nošenje streljačkog prsluka na strelištu: Prsluci za gađanje imaju posebno velike džepove za municiju. Oblast ramena je takođe podstavljena. Vaše rame će vam zahvaliti za ovo sledećeg dana nakon čestih ispaljenih hitaca.

   Kada se lovi u grupi, bezbednost je na prvom mestu.

   Svaki lovac treba da obezbedi dobru vidljivost drugim lovcima. Vidljivost ne može biti dovoljno visoka, posebno u lovu sa pogonom. Najbolje je da imate zaštitni prsluk u signalnoj narandžastoj boji. Prsluk se brzo oblači i nije glomazan, tako da se zadržava sloboda kretanja.

   Prsluci Za Lov sa Različitim Funkcijama

   Lovački prsluci mogu da ispunjavaju različite zadatke, mogu se nositi prema godišnjem dobu ili vrsti lova. Osnovni lovački prsluk je za dodatnu toplinu ili vidljivost. Nosi se ispod šinjela u jesen i zimu i preko džempera ili košulje u proleće i leto.

   Zaštitni prsluci imaju upečatljivu signalnu narandžastu ili neon žutu šemu boja. Prsluci se koriste za obezbeđenje u lovu. Floruoscentni lovački prsluk se uvek nosi preko druge odeće radi vidljivosti. Lovački prsluci visoke vidljivosti dolaze u jednoj boji ili u maskirnoj štampi za kamuflažu i upozorenje.

   Prsluci za pucanje imaju posebne karakteristike. Sečene su uz telo, imaju jastučiće za ramena, rastezljive površine za veliku pokretljivost i razne džepove za patrone i druge važne sitnice. Tu je streljački prsluk specijalno za profesionalni streljački sport kompanija Blaser i Beretta. U sektoru lova, kompanije kao što su Fjallraven, Hubertus, Percussion, Pinevood i Deerhunter su lideri.

   Lovački prsluci su idealni i za lov na sitnu divljač. Ova vrsta lova zahteva brze reakcije. Odeća, u ovom slučaju lovački prsluk, mora precizno da pristaje da ne smeta prilikom pucanja. Postoje lovački prsluci za žene i lovački prsluci za muškarce, pa se uverite kada kupujete koji vam zaista precizno pristaju. Veliki, lako dostupni džepovi za skladištenje i brz pristup čaurama za sačmaru su prednost u borbi protiv male divljači.

   Višenamenski lovački prsluk kao moderan odevni predmet: prsluci se često biraju preko bluze i farmerki kao odevne kombinacije, ne samo u lovu, već i na sajmovima ili drugim seoskim lovačkim manifestacijama. To su uglavnom prsluci od flisa ili prošiveni prsluci zelene ili crne boje.

   Kako poručiti

   Pronadjite lovačku odeću koja vam je potrebna! Ukoliko imate dodatnih pitanja, naš korisnički servis je dostupan slanjem poruke na whatsapp, viber na broj 066/54 300 54 od ponedeljka do petka. Nakon što ste odabrali određeni proizvod, stavite željene artikle u korpu, dovršite porudžbinu i radujte se isporuci u narednih nekoliko dana.