Ženske Lovačke Košulje

Lovačke košulje su popularan odevni predmet u svakom godišnjem dobu i sastavni su deo lovačke odeće. Lovačke košulje se mogu nositi solo, ispod lovačkog prsluka, lovačkog džempera i ispod flisa ili lovačke jakne.

    Filtriraj
      Filtriraj
      • There are no filter terms yet
      • There are no filter terms yet
      • There are no filter terms yet
      • There are no filter terms yet
      • There are no filter terms yet

      Lovačke košulje na našem sajtu – raznolikost

      Lovačke košulje su pravi prijatelj svakog lovca tokom cele godine bez obzira da li se košulja za lov nosi funkcionalno ili tradicionalno. Kod nas možete kupiti klasničnu lovačku košulju sa dugim ili kratim rukavima od različitih materijala po jako povoljnim cenama.

      Postoje klasične pamučne, od jednobojnih zelenih do kariranih košulja, koje Vas greju tokom zimskih dana. Lovačka košulja se može nositi i ispod prsluka, jakne i lovačkog džempera.

      Ženska Lovačka Košulja – Oblik, Boja i Materijal

      Da li će košulja biti jednobojna, klasično karirana ili kamuflirana, svako odlučuje za sebe. Tradicionalna šumska službena košulja u maslinastoj ili lovačko zelenoj boji je i dalje u trendu. Tipično engleska, klasična karirana lovačka košulja, svetle ili tamne, takođe krasi finu figuru ispod sakoa za večernje izlaske ili u kancelariji.

      Brendovi Hart i Deerhunter svake godine u svom asortimanu imaju nove karirane košulje. Rustikalne i tople košulje drvoseče mogu se nositi kao zamena za jaknu. Ako se lovačka košulja u lovu nosi bez prsluka, džempera ili jakne, treba koristiti prigušene boje kako divljač toga ne bi postala svesna.

      Kroj lovačkih košulja kreće se od uskog preko normalnog do udobnog kroja. Neke od letnjih košulja imaju kratke rukave. Mnoge košulje dugih rukava imaju dugmad za držanje zavrnutih rukava na mestu.

      Muška lovačka košulja dostupna je u:

      • 100% Pamuk
      • 100% Poliester
      • Poliester i pamuk
      • Pamuk i vuna

      Flanelska košulja od vune ili pamuka ima poseban osećaj i veoma je udobna za nošenje. Ohrapava površina stvara vazdušne jastuke koji izoluju i pružaju dodatnu toplinu. Flanelska tkanina je mekana, elastična i otporna.

      Potražite u Horn online prodavnici lovačku košulju koju želite

      Posetite našu onlajn prodavnicu i pronađite u ženskoj odeći odgovarajući lovački džemper, praktičnu jaknu od flisa ili funkcionalni prsluk za pucanje pored vaše lovačke košulje.

      Ukoliko imate dodatnih pitanja, naš korisnički servis je dostupan slanjem poruke na whatsapp, viber na broj 066/54 300 54 od ponedeljka do petka. Nakon što ste odabrali određeni proizvod, stavite željene artikle u korpu, dovršite porudžbinu i radujte se isporuci u narednih nekoliko dana.