Ženski Lovački Šešir i Kapa

Osnovni zahtev za kapu je zaštita od štetnih uticaja. Dok je leti neophodna zaštita od sunca, zimi je važno da pokrivala za glavu pružaju zaštitu od hladnoće.

  Filtriraj
   Filtriraj
   • There are no filter terms yet
   • There are no filter terms yet
   • There are no filter terms yet
   • There are no filter terms yet
   • There are no filter terms yet
   • There are no filter terms yet

   Prikazan jedan rezultat

   • Ženska lovačka pletena kapa Deerhunter

    Ženska lovačka pletena kapa Deerhunter

    2.300,0 RSD
    Dodaj u korpu

   Lovački Šeširi i Kape  – sa mnogo funkcija

   Lovačka kapa ima mnogo funkcionalnih zadataka prilikom lova. Lovci koji idu u lov bez adekvatnih pokrivala za glavu su više izuzetak. Lovačke kape i lovački kačketi često se nose umesto tradicionalnog lovačkog šešira i donekle su ga nadmašile. U posebnim lovačkim prilikama, tradicija nalaže da se nosi klasična lovačka kapa.

   Kapa za lov za zaštitu od hladnoće, kiše, vetra i sunca

   Veliki deo telesne toplote se gubi kroz glavu. Zbog toga je važno da vam glava bude suva i topla. Horn asortiman kapa se kreće od pletenih kapa od 100% vune do funkcionalnih kapa od flisa. Popularne su i kape napravljene od mešavine materijala, na primer vunene kape koje imaju mekani obod od flisa sa unutrašnje strane. Kao zaštita od kiše i snega pogodne su lovačke kape koje su opremljene membranom ili vodoodbojnom površinom. Različite kape imaju sklopivu zaštitu za uši posebno za zaštitu ušiju.

   Leti, kačketi za glavu štite od prekomjernog sunčevog zračenja. Pri pozadinskom osvetljenju ili kada je sunce nisko na nebu, vrh vašeg lovačkog kačketa može biti ključan za siguran pogodak.

   Lovački Šešir i Lovačke Kape pružaju Savršenu Kamuflažu

   Pravilna kamuflaža je važna prilikom vrebanja i lova. Glava lovca treba da bude pokrivena, jer će plava kosa ili gola glava blistavo stajati na pozadini i divljač će obratiti pažnju. Lovačke kape su dostupne u običnoj zelenoj, svetlo narandžastoj boji, sa maskirnim uzorkom ili reverzibilne od zelene do narandžaste. Bezbednost na prvom mestu. Zakonom je propisano da se lovac prilikom druženja mora iz bezbednosnih razloga bojom izdvojiti od okoline. To znači da svaki učesnik lova mora da nosi pribor signalne boje kako ga strelci u lovačko zelenoj odeći ne bi prevideli. Jedan od ovih dodataka je definitivno pokrivalo za glavu signalne boje. Ovo može biti u obliku lovačke kape, lovačkog kačketa ili lovačkog šešira. Nošenje dodatne odeće visoke vidljivosti koja se sastoji od lovačke jakne ili lovačkog prsluka nudi još veću sigurnost.

   Lovačka Kapa i Šeširi Kao Modni Dodatak u Lovu

   Danas ne postoje samo osnovni kačketi, već i moderni šik primerci koje nose i stilski lovci. Mali detalji, poput logotipa u kontrastnoj boji, neobične štampe ili „oblika kape“, čine kačkete nečim posebnim.

   Kupite lovačke kape sada u online prodavnici

   U Horn online prodavnici naći ćete veliki izbor odeće za žene. Često je jedina razlika u veličini. Lovački kačket za glavu treba da dobro pristaje da se ne izgubi pri vrebanju, pucanju ili na jakom vetru. U odeljku lovačke odeće naći ćete i lovačke kape, lovačke marame i lovačke rukavice koje će upotpuniti vašu lovačku odeću.