Canandi ogrlica za GPS sistem za praćenje pasa

34.999,0 RSD

  • Precizno praćenje bez obzira na teren
  • Produžena trajanje baterije za neometano praćenje
  • Veliki domet
  • Dizajn protiv krađe za dodatnu bezbednost
  • Jednostavno korišćenje putem mobilne aplikacije

Canandi ogrlica za GPS sistem za praćenje pasa

Ogrlica za GPS sistem za praćenje pasa pruža vrhunsku kontrolu i sigurnost tokom lova. Ova inovativna ogrlica, posebno dizajnirana za ozbiljne lovce, omogućava praćenje vašeg psa čak i u najizazovnijim terenima gde nema dostupnosti mobilne mreže i interneta.

Specifikacije:

Integrisana antena: Ogrlica ima integrisanu antenu u kućištu, omogućavajući psima slobodno kretanje kroz nepristupačne terene bez ometanja signala.
Dugotrajna baterija: Baterija ogrlice traje do 40 sati s jednim punjenjem, pružajući dugotrajno praćenje tokom celog dana lova.
Domet do 20 km u liniji vidljivosti: Pruža mogućnost praćenja pasa na velikim udaljenostima, posebno korisno pri lovu na prostranim područjima ili kroz šumu i gustu vegetaciju.
Dizajn protiv krađe: Svaka ogrlica ima jedinstveni sigurnosni kod koji vlasnik može registrovati i koristiti. Ogrlica se aktivira pritiskom na taster na samoj ogrlici, a isključuje se preko mobilne aplikacije.

Tehničke karakteristike:

– Dimenzije ogrlice – 10.5 x 4.5 x 3.5 cm
– Dimenzije lovačke jedinice – 10 x 4.5 x 3.5 cm *dimenzije ne obuhvataju antenu
– Težina lovačke jedinice – 135 g, kao dve lovačke patrone
– Težina pseće ogrlice – 205 g, psu zanemarljiva težina
– Baterija pseće ogrlice – 40h, ceo vikend u lovu bez punjenja baterije
– Baterija lovačke jedinice – do 40h, ceo vikend u lovu bez punjenja baterije
– Kapacitet baterije – 2000mAh

Canandi ogrlica za GPS sistem za praćenje pasa je savršeno rešenje za lovce koji žele pouzdanost, sigurnost i potpunu kontrolu nad kretanjem svojih pasa tokom lova.

Kako radi Canandi sistem?
Pokrenite Canandi mobilnu aplikaciju – Pokrenite vašu Canandi aplikaciju. Potrebno je da uređaje koje ste registrovali, dodate u željenu grupu.
Uključite Canandi lovačku jedinicu – Povlačenjem tastera na gore koji se nalazi sa desne strane uređaja se lovačka jedinica uključuje. Plava svetlosna lampica govori da je veza između mobilnog uređaja i lovačke jedinice uspešno ostvarena.
Uključite Canandi ogrlicu – Canandi ogrlica se uključuje pritiskom na taster koji se nalazi sa zadnje strane kućišta. Pri uključivanju, ostvaruje se veza između Canandi uređaja sa mobilnim telefonom.
Spremni ste da uživate u lovu – Nakom povezivanja, u aplikaciji pratite svog psa i organizujte prikaz pasa onako kako vama najviše odgovara.

Dodatne informacije

Brendovi

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Možda če te i ovo zanimati