Canandi GPS sistem za praćenje pasa – 3 ogrlice + 1 primopredajnik

161.749,0 RSD

  • Grupno praćenje pasa
  • Komunikacija bez mobilnog signala
  • Dugotrajan lov
  • Pouzdanost i bezbednost
  • Jednostavna upotreba Canandi sistema

Canandi GPS sistem za praćenje pasa – 3 ogrlice + 1 primopredajnik

Canandi GPS sistem za praćenje pasa sa tri ogrlice i jednim primopredajnikom predstavlja vrhunsko rešenje za ozbiljne lovce koji žele potpunu kontrolu i efikasnost tokom lova. Ovaj kompleksan sistem omogućava praćenje troje pasa u isto vreme, pružajući vam potpuni uvid u kretanje vašeg lovačkog tima.

Pogodnosti:

Grupno praćenje pasa: Povežite sve tri ogrlice sa jednim primopredajnikom, što omogućava jednostavnu i efikasnu organizaciju lova. Pratite poziciju svakog psa u realnom vremenu.
Komunikacija bez mobilnog signala: Iako ste van dosega mobilne mreže, Canandi GPS sistem omogućava komunikaciju među lovcima na udaljenostima do 5 km. Delite ključne informacije sa članovima grupe i koordinišite akcije tokom lova.
Dugotrajan lov: Sa mogućnošću neprekidnog praćenja pasa tokom 2 dana lova, ovaj sistem pruža pouzdanu podršku i omogućava vam da se usredsredite na sam čin lova, a ne na brigu o bateriji.
Pouzdanost i bezbednost: Ogrlice imaju jedinstvene sigurnosne kodove, a kontrolu možete vršiti isključivo putem mobilne aplikacije. Vaši podaci su sigurni, a pristup informacijama o psima je isključivo u vašim rukama.

Specifikacije:
– Dimenzije ogrlice – 10.5 x 4.5 x 3.5 cm
– Dimenzije lovačke jedinice – 10 x 4.5 x 3.5 cm *dimenzije ne obuhvataju antenu
– Težina lovačke jedinice – 135 g, kao dve lovačke patrone
– Težina pseće ogrlice – 205 g, psu zanemarljiva težina
– Baterija pseće ogrlice – 40h, ceo vikend u lovu bez punjenja baterije
– Baterija lovačke jedinice – do 40h, ceo vikend u lovu bez punjenja baterije
– Kapacitet baterije – 2000mAh

Canandi GPS sistem za praćenje pasa – 3 ogrlice + 1 primopredajnik je optimalan izbor za timski lov, pružajući vam vrhunsku funkcionalnost i bezbednost u svakom trenutku.

Kako radi Canandi sistem?
Pokrenite Canandi mobilnu aplikaciju – Pokrenite vašu Canandi aplikaciju. Potrebno je da uređaje koje ste registrovali, dodate u željenu grupu.
Uključite Canandi lovačku jedinicu – Povlačenjem tastera na gore koji se nalazi sa desne strane uređaja se lovačka jedinica uključuje. Plava svetlosna lampica govori da je veza između mobilnog uređaja i lovačke jedinice uspešno ostvarena.
Uključite Canandi ogrlicu – Canandi ogrlica se uključuje pritiskom na taster koji se nalazi sa zadnje strane kućišta. Pri uključivanju, ostvaruje se veza između Canandi uređaja sa mobilnim telefonom.
Spremni ste da uživate u lovu – Nakom povezivanja, u aplikaciji pratite svog psa i organizujte prikaz pasa onako kako vama najviše odgovara.

Dodatne informacije

Brendovi

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Možda če te i ovo zanimati