Canandi GPS sistem za praćenje pasa – 2 ogrlice + 1 primopredajnik

129.499,0 RSD

  • Preciznost i potpuna kontrola
  • Grupno praćenje pasa
  • Komunikacija bez mobilnog signala
  • Pouzdanost, bezbednost i dugotrajna baterija
  • Prošireni domet praćenja

Canandi GPS sistem za praćenje pasa – 2 ogrlice + 1 primopredajnik

Iskoristite moć Canandi GPS sistema za praćenje pasa u ovoj kompletnoj opciji koja uključuje dve ogrlice i jedan primopredajnik. Sa dva uređaja direktno na vašim psima, ova opcija pruža dodatnu preciznost i potpunu kontrolu tokom lova.

Funkcionalnosti:

Grupno praćenje pasa: Povežite oba psa sa drugim lovcima putem pametne lovačke grupe u okviru CANANDI GPS sistema. Pratite njihove pozicije u realnom vremenu i organizujte lov efikasnije.

Komunikacija bez mobilnog signala: Ova opcija omogućava komunikaciju između lovačkih pasa i lovaca na daljinama do 5 km, čak i u područjima bez mobilne pokrivenosti. Delite bitne informacije i koordinišite se sa članovima lovačke grupe.

Pouzdanost i bezbednost: Obezbedite sigurnost svojih pasa i privatnost podataka. Samo vi kao vlasnik možete upravljati ogrlicama putem mobilne aplikacije, koristeći sigurnosni kod za registraciju.
Dugotrajna baterija: Ogrlice imaju dugotrajne baterije koje omogućavaju praćenje pasa tokom celog dana, čak i tokom višednevnog lova.

Pratite u dometu do 20 km u liniji vidljivosti: Sa dva uređaja, proširite svoj domet praćenja pasa na velikim rastojanjima, što je posebno korisno u šumama ili gustoj vegetaciji.

Dizajn protiv krađe ogrlice: Svaka ogrlica ima svoj jedinstveni sigurnosni kod, a aktivacija i deaktivacija ogrlica vrši se lako putem mobilne aplikacije.

Specifikacije:

– Dimenzije ogrlice – 10.5 x 4.5 x 3.5 cm
– Dimenzije lovačke jedinice – 10 x 4.5 x 3.5 cm *dimenzije ne obuhvataju antenu
– Težina lovačke jedinice – 135 g, kao dve lovačke patrone
– Težina pseće ogrlice – 205 g, psu zanemarljiva težina
– Baterija pseće ogrlice – 40h, ceo vikend u lovu bez punjenja baterije
– Baterija lovačke jedinice – do 40h, ceo vikend u lovu bez punjenja baterije
– Kapacitet baterije – 2000mAh

Ova opcija pruža vrhunsku funkcionalnost i praktičnost za ozbiljne lovce koji žele maksimalnu kontrolu i efikasnost tokom lova, sa dodatnom prednošću dvostrukog praćenja pasa. Canandi GPS sistem – vaša pouzdana podrška u svakom lovu.

Kako radi Canandi sistem?
Pokrenite Canandi mobilnu aplikaciju – Pokrenite vašu Canandi aplikaciju. Potrebno je da uređaje koje ste registrovali, dodate u željenu grupu.
Uključite Canandi lovačku jedinicu – Povlačenjem tastera na gore koji se nalazi sa desne strane uređaja se lovačka jedinica uključuje. Plava svetlosna lampica govori da je veza između mobilnog uređaja i lovačke jedinice uspešno ostvarena.
Uključite Canandi ogrlicu – Canandi ogrlica se uključuje pritiskom na taster koji se nalazi sa zadnje strane kućišta. Pri uključivanju, ostvaruje se veza između Canandi uređaja sa mobilnim telefonom.
Spremni ste da uživate u lovu – Nakom povezivanja, u aplikaciji pratite svog psa i organizujte prikaz pasa onako kako vama najviše odgovara.

Dodatne informacije

Brendovi

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Možda če te i ovo zanimati