Vabilica Mojo Super Critter 510338 predator

15.890,0 RSD

  • Vabilica koristi improvizovani zečiji rep i ispušta zvuk ranjenog zeca
  • Efikasna u privlačenju različitih vrsta predatora, uključujući lisice, vukove i kojote
  • Izdrzava teske vremenske uslove
  • Radi i do 20 sati na četiri AA baterije

Rok isporuke je 1 – 5 radnih dana. Ukoliko je potrebno duže vremena za isporuku, obavestićemo

Opis

Vabilica Mojo Super Critter 510338 predator

Prema rečima mnogih severnoameričkih lovaca, predstavlja najbolje što se do sada pojavilo na tržištu. Ova vabilica je od skoro dostupna i kod nas. Radi i do 20 sati na četiri AA baterije (koje nisu uključene u pakovanje). MOJO Super Criter vrti improvizovani zečiji rep i ispušta zvuk ranjenog zeca.

MOJO Super Criter je vrhunska vabilica za predatore koja koristi inovativne tehnike kako bi privukla plen. Ova vabilica koristi improvizovani zečiji rep koji se okreće i stvara vizuelni stimulans za predatore, dok zvuk ranjenog zeca pruža snažan zvučni mamac.

Ova vabilica je izuzetno efikasna u privlačenju različitih vrsta predatora, uključujući lisice, vukove i kojote. Napravljena je da izdrži teške vremenske uslove i dugotrajnu upotrebu, što je čini idealnim alatom za svakog lovca.

MOJO Super Criter može raditi do 20 sati na samo četiri AA baterije. Ovo omogućava dugotrajnu upotrebu bez potrebe za čestim menjanjem baterija, što je od ključnog značaja tokom dugih lovačkih izleta. Imajte na umu da baterije nisu uključene u pakovanje, ali se lako mogu nabaviti.

Dodatne informacije

Brendovi

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “Vabilica Mojo Super Critter 510338 predator”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Možda će te i ovo zanimati