Vabilica Hubertus HU427 divlja patka

2.350,0 RSD

  • Napravljena od drveta
  • Veoma efikasna za divlje patke i svrake
  • Zvuk je jak i prirodan
  • Dužina: 113mm

Rok isporuke je 1 – 5 radnih dana. Ukoliko je potrebno duže vremena za isporuku, obavestićemo

Opis

Vabilica Hubertus HU427 divlja patka

Ova proverena Hubertus vabilica za patke i vrane izrađena je od drveta, s rezonantnom komorom za snažnu reprodukciju zvučnih signala.

Vavbilica je namenjena za privlačenje pataka i vrana. Ovo je klasični mamac koji se koristi u lovu, dizajniran da oponaša zvuke i krikove pataka i vrana. Izrađen je od drveta, što garantuje njegovu izdržljivost i trajnost.

Dužina vabilice je približno 9,5 cm, što je čini jednostavnim za prenošenje i upotrebu. Male dimenzije i lagana težina omogućavaju lovcu da ovu vabilicu lako ponese sa sobom u lovu.

Kada se koristi, vabilica za patke i vrane emituje zvuk koji oponaša prirodne zvuke koje ove ptice proizvode. Ovo može biti izuzetno korisno za privlačenje ovih ptica u područje gde se lovac nalazi.

Mamac je dizajniran tako da se zvukovi mogu prilagoditi potrebama lovca. Zvučna komora omogućava jasnu i snažnu reprodukciju zvukova, čime se povećava mogućnost privlačenja ptica.

Ukupno gledano, ova Hubertus vabilica za patke i vrane pruža lovcima efikasan alat za privlačenje željenih ptica, čime se povećava uspešnost lova.

Dodatne informacije

Brendovi

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “Vabilica Hubertus HU427 divlja patka”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Možda će te i ovo zanimati