Vabilica Acme 570 Duck za patke

3.335,0 RSD

  • Drvena vabilica koja nudi odličnu rezonancu
  • Vabilica je od brestovog drveta sa mesingom
  • Veoma je efikasna za vabljenje pataka
  • Zvuk je jak i prirodan

Vabilica Acme 570 Duck za patke

Acme 570 Duck je drvena vabilica koja obezbeđuje odličnu rezonancu. Ova vabilica je izrađena od brestovog drveta sa mesinganim delovima, pružajući visokokvalitetan zvuk koji može efikasno privući patke.

Konstrukcija i materijali
Vabilica je strukturno dizajnirana da pruži vrhunsku funkcionalnost. Brestovo drvo iz kojeg je izrađena, omogućava produkciju prirodnih tonova koje patke prepoznaju. Mesingani elementi dodatno pojačavaju kvalitet zvuka, čineći ga jačim i autentičnijim.

Efikasnost vabilice
Acme 570 Duck je izuzetno efikasna u vabljenju pataka. Njen specifičan dizajn i kvalitetni materijali omogućavaju da proizvedeni zvuk bude jak, jasan i prirodan. Pomoću ove vabilice, možete privući plovke iz velike udaljenosti, povećavajući svoju uspešnost u lovu.

Kako koristiti Acme 570 Duck vabilicu
Acme 570 Duck je jednostavna za korišćenje. Zvuk se proizvodi duvanjem vazduha kroz vabilicu. Jačina zvuka može se kontrolisati količinom vazduha koju ubacujete, dok različite modulacije zvuka mogu biti ostvarene promenom pozicije usana i brzine duvanja.

Zaključak
Investiranjem u Acme 570 Duck vabilicu za patke, obezbedićete sebi prednost na terenu. Ova vabilica je savršen alat za svakog lovca koji želi da poveća svoju efikasnost u vabljenju pataka i ostvariti bolje rezultate na svom lovištu.

Dodatne informacije

Brendovi

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Možda če te i ovo zanimati