Vabilica Acme 504 ranjena ptica

600,0 RSD

  • Vabilica Acme za lov lisica
  • Proizvodi zvuk ranjenih ptica

Vabilica Acme 504 ranjena ptica

Uvod u svet lovačkih vabilica

Lov je stara tradicija koja se prenosi s kolena na koleno. Ali kako bi lov bio uspešan, potrebna je prava oprema. Jedan od bitnih elemenata lovačke opreme je vabilica. Vabilica Acme za lov lisica koja proizvodi zvuk ranjenih ptica je izbor mnogih lovaca širom sveta.

Značaj vabilica u lovu
Vabilice se koriste za privlačenje životinja u lov. Svaka životinja ima specifičan zvuk koji emituje u određenim situacijama. Vabilica Acme za lov lisica koristi se za simuliranje zvuka ranjenih ptica, što je vrlo efikasan način za privlačenje lisica.

Proizvođač: J Hudson & Co -ACME
J Hudson & Co -ACME je britanski proizvođač lovačke opreme, poznat po svojim kvalitetnim vabilicama. Njihovi proizvodi su poznati širom sveta i visoko su cenjeni među lovcima.

Zemlja porekla: Engleska
Engleska ima dugu tradiciju u izradi lovačke opreme. J Hudson & Co -ACME je jedan od vodećih britanskih proizvođača vabilica, a njihova vabilica Acme za lov lisica je jedan od najprodavanijih proizvoda u ovoj kategoriji.

Vabilica Acme za lov lisica – tehničke karakteristike
Vabilica Acme za lov lisica je izrađena od kvalitetnih materijala, što je čini dugotrajnom i otpornom na sve vremenske uslove. Proizvodi realističan zvuk ranjenih ptica koji efikasno privlači lisice.

Način upotrebe vabilice Acme
Vabilica se koristi tako što se stavlja u usta i proizvodi zvuk koji privlači lisice. Potrebno je pravilno upravljati vabilicom kako bi se postigao pravi zvuk.

Zaključak
Lov je više od sporta, to je način života. Sa pravom opremom, lov može biti učinkovit i bezbedan. Vabilica Acme za lov lisica proizvodi zvuk ranjenih ptica i jedan je od najboljih proizvoda na tržištu za privlačenje lisica. Proizvedena u Engleskoj od strane renomiranog proizvođača J Hudson & Co -ACME, ova vabilica je odličan izbor za sve ljubitelje lova.

Dodatne informacije

Brendovi

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Možda če te i ovo zanimati