Primama pasta za srndaća i divlju svinju 2kg Tartuf Eurohunt

2.750,0 RSD

  • Visokokvalitetna pasta za divlju svinjnu i srndaća sa mirisom tartufa
  • Izuzetan miris tartufa
  • Praktična ambalaža za laku upotrebu
  • nanosite na mesto za hranjenje svaki put kada posetite

Rok isporuke je 1 – 5 radnih dana. Ukoliko je potrebno duže vremena za isporuku, obavestićemo

Opis

Visokokvalitetna primama pasta za srndaća i divlju svinjnu Eurohunt sa mirisom tartufa

Svako ko je ikada bio u prilici da koristi visokokvalitetnu pastu za srndaća i divlju svinjnu sa mirisom tartufa zna koliko ovaj proizvod može promeniti igru kada je u pitanju lov. Izuzetan miris tartufa koji se širi iz praktične ambalaže privlači divlje životinje i čini ih mnogo dostupnijim lovcima. Korišćenje ove paste će garantovano unaprediti vaš uspeh u lovu.

Proizvodnja visokokvalitetne paste
Kvalitet ovog proizvoda je neupitan zahvaljujući činjenici da se proizvodi u skladu sa najvišim standardima, koristeći supstance identične onima pronađenim u prirodi. Za proizvodnju ove paste, kompanija Eurohunt koristi najbolje dostupne resurse i tehnologije, uključujući napredne metode destilacije i ekstrakcije koje omogućavaju stvaranje intenzivnog i dugotrajnog mirisa tartufa.

Kako koristiti pastu za divlju svinju i srndaća
Da biste koristili ovu visokokvalitetnu pastu za divlju svinju i srndaća, trebalo bi da je nanosite na mesto za hranjenje svaki put kada posetite. Pasta je lako razmaziva i ostaje na mestu na kojem je naneta, pružajući dugotrajni miris koji privlači divlje životinje.

Praktična ambalaža za laku upotrebu
Kada je u pitanju visokokvalitetna pasta za divlju svinju i srndaća sa mirisom tartufa, praktičnost ambalaže je jedan od ključnih faktora. Pakovanje od 2,00 kg pruža dovoljno paste za višekratnu upotrebu, dok je njegov dizajn omogućava lako transportovanje i korišćenje na terenu.

Bezbednost proizvoda
Važno je napomenuti da ova pasta nije pogodna za konzumiranje. Ne sme se koristiti na koži i treba je držati dalje od dece. Uvek se potrudite da ovaj proizvod koristite odgovorno i da ga čuvate na sigurnom mestu kada nije u upotrebi.

Proizvođač: Eurohunt, Nemačka
Eurohunt je poznata nemačka kompanija koja je specijalizovana za proizvodnju kvalitetne opreme za lov, uključujući visokokvalitetnu pastu za divlju svinju i srndaća sa mirisom tartufa. Kompanija se ponosi na svoju sposobnost da proizvodi visoko efikasne i inovativne proizvode koji zadovoljavaju potrebe najzahtevnijih lovaca.

Dodatne informacije

Brendovi

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “Primama pasta za srndaća i divlju svinju 2kg Tartuf Eurohunt”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Možda će te i ovo zanimati