Primama pasta za srndaća i divlju svinju 2kg Neutral Eurohunt

2.750,0 RSD

  • Proizvedena prema najvišim standardima
  • Dodajte svaki put kada posetite mesto za hranjenje

Visokokvalitetna primama pasta za srndaća i divlju svinju Eurohunt sa neutralnim mirisom

Proizvedena prema najvišim standardima
Nudimo vam visokokvalitetnu pastu za divlju svinju i srndaća sa neutralnim mirisom. Ova pasta je proizvedena po najvišim standardima, koristeći supstance identične onima pronađene u prirodi.

Praktična ambalaža za lako doziranje
Sa svojom praktičnom ambalažom, omogućava vam da je lako dodate svaki put kada posetite mesto za hranjenje. Samo mala količina ove paste je potrebna za postizanje željenog uspeha u lovu.

Pakovanje od 2,00 kg za dugotrajnu upotrebu
Pasta za divlju svinju i srndaća dolazi u pakovanju od 2,00 kg, što je dovoljno za dugotrajnu upotrebu. Ovo veliko pakovanje vam omogućava da proizvod traje duže i obezbeđuje vam kontinuiranu privlačnost životinja.

Kvalitet garantovan od strane Eurohunt, Nemačka
Ova pasta je proizvedena od strane Eurohunt, Nemačka, kompanije poznate po svojoj posvećenosti kvalitetu. Svaki proizvod koji napusti njihove pogone odgovara najvišim standardima, garantujući vam vrhunski kvalitet.

Bezbedna za upotrebu, ali nije pogodna za konzumiranje
Mada je ova pasta bezbedna za upotrebu, nije pogodna za konzumiranje. Takođe, ne bi trebalo da se koristi na koži. Uvek držite ovaj proizvod daleko od dece.
Naša visokokvalitetna pasta za divlju svinju i srndaća sa neutralnim mirisom je savršena alatka za sve one koji žele da postignu uspeh u lovu. Proizvedena po najvišim standardima, koristeći supstance identične onima pronađene u prirodi, ova pasta je garantovan način da privučete divlje svinje i srndaće.

Dodatne informacije

Brendovi

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Možda če te i ovo zanimati