Lovačka kamera Suntek HC MiNi301 Basic Trail

8.990,0 RSD

  • Pratite divljač u svom lovištu
  • Zaštita Vašeg vlasništva
  • Jednostavna upotreba

Rok isporuke je 1 – 5 radnih dana. Ukoliko je potrebno duže vremena za isporuku, obavestićemo

Opis

Lovačka kamera Suntek HC MiNi301 Basic Trail nije samo još jedan uređaj u nizu. Ova digitalna kamera se ističe zbog svoje funkcionalnosti i raznovrsnosti primene. Bilo da želite nadgledati lovište, zaštititi svoju vikendicu, voćnjak ili pčelinjak, ova kamera je pravi izbor za Vas.

 

Prednosti Suntek HC-MiNi301

1. Pratite divljač u svom lovištu: Uz ovu kameru, možete lako kontrolisati koje vrste divljači i kada dolaze na Vaše solište ili hranilište. Blue IR tehnologija infracrvenog blica omogućava kameri da slika i snima čak i u potpunom mraku, pružajući kristalno jasne snimke.
2. Zaštita Vašeg vlasništva: HC-MiNi301 je savršen uređaj za nadgledanje Vašeg pčelinjaka, voćnjaka ili vikendice. Kamera će bez problema detektovati svaku aktivnost, bilo da su u pitanju ljudi, životinje ili ptice.
3. Jednostavna upotreba: Kamera dolazi sa daljinskim upravljačem na samoj kameri, što olakšava podešavanje. Takođe, uz kameru dobijate USB kabl, kaiš za pričvršćivanje i detaljno uputstvo za korišćenje.

 

Tehničke karakteristike

Rezolucija i formati: Slike se snimaju u JPEG formatu sa mogućnošću izbora rezolucije: 12MP, 8MP ili 5MP. Video rezolucija doseže do 1080P, a dužina snimka varira od 10 do 90 sekundi. Pored toga, kamera poseduje mikrofon za snimanje zvuka.
Senzor i osvetljenje: Ugrađeni senzor detekcije pokreta ima ugao detekcije do 60 stepeni i daljinu detekcije do 19 metara. Sistem osvetljenja koristi 2 LED diode jačine 940 nm.
Energetska efikasnost: Za rad kamere potrebna je memorijska kartica (od 8 do 32GB) i 4 komada AA baterija. Akumulator DC 6V omogućava rad kamere od 30-90 dana.
Dodatne funkcionalnosti: Kamera omogućava prikaz datuma, vremena, temperature i faze meseca na svim fotografijama i video zapisima. Pored toga, proizvod je vodootporan sa sertifikatom IP65.
Dimenzije i težina: Dimenzije kamere su 135x90x76mm, dok je njena težina 142 grama.

 

Garancija i podrška

Svakom kupcu Suntek HC-MiNi301 kamere pruža se garantni rok od 12 meseci. Za ostvarivanje prava na garanciju neophodno je čuvati fiskalni račun i overen garantni list sa serijskim brojevima proizvoda.

 

Zaključak

Lovačka kamera Suntek HC-MiNi301 je svestran i pouzdan uređaj koji Vam pruža mogućnost da uvek imate potpunu kontrolu nad onim što se događa u Vašem lovištu ili vlasništvu. Sa naprednom tehnologijom i širokim spektrom funkcionalnosti, ova kamera je odlična investicija za sve koji žele vrhunski kvalitet po razumnoj ceni.

Dodatne informacije

Brendovi

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “Lovačka kamera Suntek HC MiNi301 Basic Trail”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Možda će te i ovo zanimati