Vrećasti ranac Deerhunter 24L

6.450,0 RSD

  • Ultra-lagan
  • Prenosni vrećasti ranac
  • Kapacitet: 24 l
  • Težina: 110 g

Rok isporuke je 1 – 5 radnih dana. Ukoliko je potrebno duže vremena za isporuku, obavestićemo

Opis

Vrećasti ranac Deerhunter 24L

Deerhunter ranac je ultra lagani, elegantan i vodoodbojan ranac sa kapacitetom od 24 litra. Savršen je kao dnevni ranac ili se može koristiti kao planinski ranac za duže izlete. Lagani preklopni ranac Deerhunter je idealan kada ste duže vreme van kuće i trebate manji ranac za kraće izlete. Može se brzo spakovati i zauzima malo prostora u priloženoj vrećici. Sa težinom od samo 110 grama i pametnim dizajnom, ovaj ranac je dobar izbor za sve uzraste koji trebaju malu zapreminu za dnevne izlete, razgledanje gradova ili kao ručni prtljag u avionu.

Vodootporan

Proizvodi koji su vodootporni su tretirani premazom koji odbija vodu. Ovaj premaz stvara barijeru na površini proizvoda koja odbija vodu i prljavštinu. Kao rezultat toga, kapljice vode se skupljaju i klize sa površine, umesto da prodru u materijal.
Vodootporni premaz takođe čini proizvod otpornim na mrlje. Ako se na proizvodu pojave mrlje od tečnosti ili prljavštine, one se lako uklanjaju bez ostavljanja tragova. Ovaj premaz takođe doprinosi glatkoj površini proizvoda, čineći ga prijatnim na dodir.
Proizvodi sa vodootpornim premazom su odličan izbor za aktivnosti na otvorenom ili za svakodnevnu upotrebu kada želite da zaštitite svoje stvari od vlage i prljavštine.

Dodatne informacije

Brendovi

Boja

, ,

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “Vrećasti ranac Deerhunter 24L”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Možda će te i ovo zanimati