Lovački prsluk Percussion Savane

8.740,0 RSD

  • Višenamenska funkcionalnost
  • Reverzibilni dizajn za bolju prilagodljivost
  • Vodoorporan
  • Veliki kapacitet za odlaganje municije
  • Olakšava transport ulova

Rok isporuke je 1 – 5 radnih dana. Ukoliko je potrebno duže vremena za isporuku, obavestićemo

Opis

Lovački prsluk Percussion Savane dizajniran je da zadovolji potrebe i najzahtevnijih lovaca, pružajući visok nivo udobnosti i funkcionalnosti u svim vremenskim uslovima.

Sa svojom inovativnom tehnologijom protiv znojenja, ovaj prsluk je savršeno prilagođen kako za hladnije, tako i za toplije vremenske prilike, omogućavajući vam da ostanete suvi i komforni tokom celog lova.

Jedna od glavnih karakteristika prsluka Percussion Savane je njegov dvostrani dizajn. Sa jedne strane, prsluk je u klasičnoj zelenoj boji, dok je sa druge strane obložen fluo maskirnim uzorkom, pružajući vam fleksibilnost da se prilagodite različitim uslovima i scenarijima lova.

Prsluk je izrađen od kvalitetne tkanine koja se sastoji od 80% poliestera i 20% pamuka, a dodatno je obložen PVC-om, što ga čini otpornim na vodu i lako održivim.

Dva velika donja džepa sa dodacima za patrone omogućavaju brz i lak pristup municiji. Pojačanja na ramenima dodaju dodatnu izdržljivost i zaštitu, dok dva velika džepa sa patent zatvaračem, opremljena sa dva reda redenika, pružaju prostor za čuvanje karabinske municije i patrona. Dodatno, prsluk sadrži i poseban džep za divljač, olakšavajući transport ulova.

Ukupno gledano, lovački prsluk Percussion Savane pruža idealnu kombinaciju stila, udobnosti i praktičnosti, čineći ga nezamenljivim delom opreme za svakog ozbiljnog lovca.

Tabela velicina prsluci Percussion

Dodatne informacije

Brendovi

Veličina

, , , ,

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “Lovački prsluk Percussion Savane”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Možda će te i ovo zanimati