Lovački prsluk Deerhunter Strike Extreme

22.200,0 RSD

  • Dvosmerni srednji prednji patentni zatvarač
  • Petlja za pričvršćivanje radija
  • Dva džepa na grudima sa skrivenim patentnim zatvaračima
  • Dva džepa za ruke sa skrivenim patentnim zatvaračima

Lovački prsluk Deerhunter Strike Extreme

Sa Strike Extreme prslukom u svetlo narandžastoj i zelenoj boji nećete biti zanemareni tokom lova ili u sumraku. Prsluk ne samo da privlači poglede, već nudi i razne mogućnosti skladištenja tako da sve što vam je najvažnije uvek imate pri ruci.

Rastezljivi u četiri pravca materijal obezbeđuje udobno pristajanje na strateškim mestima, ujedno podesiv uzicama tako da osigurava zadržavanje slobode kretanja. Sa dva džepa na grudima sa skrivenim rajsferšlusima, dva džepa za ruke sa skrivenim patentnim zatvaračima, dva prostrana prednja džepa i velikim džepom za pozadi, imaćete dovoljno mesta za svu svoju opremu.

Sa praktičnom petljom za pričvršćivanje radija, uvek ste na raspolaganju i možete se potpuno koncentrisati na lov. Prsluk takođe ima džep na poleđini sa rajsferšlusom sa obe strane i rub koji se može podesiti za dodatnu udobnost.

Međutim, najbolja stvar kod Strike Extreme prsluka je sloboda kretanja u kojoj ćete uživati. 4-smerna rastezljiva tkanina osigurava slobodu kretanja i spremnost za akciju.

 

Deerhunter muska garderoba

Dodatne informacije

Brendovi

Veličina

, , , , , , ,

Boja

,

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Možda če te i ovo zanimati