Lovački prsluk Deerhunter Lofoten

11.100,0 RSD

  • mnogobrojni praktični džepovi
  • na poleđini džep za divljač sa rajsferšlusom
  • idealan za sve aktivnosti na otvorenom

Lovački prsluk Deerhunter Lofoten

Lofoten prsluk je savršen dodatak ovoj višenamenskoj i funkcionalnoj kolekciji. Lofoten prsluk je idealan za različite aktivnosti na otvorenom zahvaljujući mnogobrojnim praktičnim džepovima. Prsa i dve horizontalne džepove karakteriše skriveni rajsferšlus, kako bi se vaša oprema zaštitila. Dva prednja džepa sa kolenastim presavijanjem i prekriveni klapnama idealni su za transport većih predmeta.

Na poleđini prsluka nalazi se džep za divljač sa rajsferšlusom, kako biste bili sigurni da ništa neće izgubiti tokom aktivnosti na otvorenom. Dvostruki rajsferšlus napred u sredini pruža jednostavan pristup i slobodu kretanja. Podesiv pojas i elastični kaiš na dnu prsluka omogućavaju prilagođavanje vaših potreba.

Lofoten prsluk je dizajniran da vam pruži maksimalnu udobnost tokom vaših avantura na otvorenom. Ovaj prsluk je idealan za sve aktivnosti na otvorenom i pruža dovoljno prostora da ponese sve što vam je potrebno. Bez obzira da li se radi o planinarenju, ribolovu ili kampovanju, Lofoten prsluk je savršen dodatak vašoj opremi.

Nabavite svoj Lofoten prsluk i budite sigurni da će vaša oprema biti zaštićena i sigurna tokom vaših aktivnosti na otvorenom. Sa mnogo praktičnih džepova i podesivim pojasom, ovaj prsluk će vam pružiti maksimalnu udobnost i slobodu kretanja.

 

Deerhunter muska garderoba

Dodatne informacije

Brendovi

Boja

, ,

Veličina

, , , , , , , ,

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Možda če te i ovo zanimati