Pretraga
Close this search box.

Komplet za lov Seeland Hawker Camo

44.998,0 RSD

Komplet za lov Seeland Hawker Camo

  • Jakna i pantalone Hawker jedne su od naših najlakših i najtiših jakni.
  • Dizajnirane su za one situacije u kojima želite da se zaista približite divljači.
  • U jaknu i pantalone je ugrađena vodootporna i nepropusna membrana, koja leži blizu vašeg tela, prirodno prateći sve vaše pokrete.

Rok isporuke je 1 – 5 radnih dana. Ukoliko je potrebno duže vremena za isporuku, obavestićemo

Opis

Komplet za lov Seeland Hawker Camo

Jakna Seeland Hawker napravljena je od izuzetno fleksibilnog troslojnog materijala. Aktivno nošenje osigurava da se jakna prilagodi pokretima tela. Pre svega, Hawker je lagan i tih, što ga čini idealnim za vrebanje. Jakna je posebno prozračna. Struktura vafla na unutrašnjoj strani jakne osigurava potrebnu cirkulaciju vazduha. Zajedno sa prozračnošću membrane i spoljnog materijala, cirkulacija vazduha dovodi do toga da se vlaga i vazduh raspoređuju na većoj površini i tako brže isparavaju. Takođe je vodootporan i na vetar. Jakna ima dvosmerni patentni zatvarač sa zaštitom za bradu. Oblikovane linije sečenja osiguravaju optimalnu slobodu kretanja. Ima mesta za predmete u dva bočna džepa ili džepove na grudima.

Vodootporne pantalone u inovativnom maskirnom uzorku Prim1 Voodlands®. Aktivni lovac danas zavisi od maskirnog sistema koji mu omogućava ne samo spajanje sa drvećem i lišćem, već nudi i hibridnu maskirnu masku koja je posebno dizajnirana sa organskim, promenljivim oblicima kako bi se omogućila sloboda kretanja kada se igra približava u širokom spektru terena. Prim 1 Voodlands® inspirisan je predatorima i divljim životinjama, čija se kamuflaža zasniva na senkama, svetlima, kontrastima i srednjim tonovima koji se pojavljuju u prirodi. Udoban troslojni rastezljivi materijal osigurava optimalnu slobodu kretanja i izvrsno uklapanje. Vodootporna Seetek® membrana nudi pouzdanu zaštitu od vlage i prozračnost.

 

Komplet za lov Seeland Hawker Camo

Dodatne informacije

Brendovi

Veličina Jakne

50, 52, 54, 56, 58, 60

Veličina Pantalona

50, 52, 54, 56, 58, 60

Boja

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “Komplet za lov Seeland Hawker Camo”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Možda će te i ovo zanimati