Lovački Kompleti

Lovački kompleti vrhunskog kvaliteta – širok asortiman kompleta za lov raznovrsnih proizvođača

  Filtriraj
   Filtriraj
   • There are no filter terms yet
   • There are no filter terms yet
   • There are no filter terms yet
   • There are no filter terms yet

   Šta Treba Znati Kada su u Pitanju Lovački Kompleti?

   Lovacki kompleti su najvažnija odeća za lov, oni moraju biti robusni i funkcionalni za lov čekanjem ili pretragom. 

   Postoje kompleti u različitom dizajnu kombinacijom lovacke jakne i pantalona ili kombinacija lovacki prsluk i lovacke pantalone. Proizvođači marki nude različite materijale, membrane i tkanine. 

   Najbolje je potražiti odgovarajući model na našoj online prodavnici.

    

   Kako Odabrati Adekvatan Komplet za Lov?

   Uz naš asortiman robe, važno je pripaziti za koje potrebe lova je potreban lovacki komplet. Da li je potreben fukncionalni komplet za lov koji odbija vazduh i vodu? Zimi je se možete vratiti na debele, postavljene lovačke jakne.

    

   Komplet za Prolećne Uslove

   Najpopularniji lovačk komplet koji su idelani za prolećne uslove i koji daju samu eleganciju lovcu i van lovačkih aktivnosti jeste Deerhunter Strike. Rastegljiv komplet koji ima armaturu od teflonskog štita koja odbija kišnicu i osigurava da se odeća brže suši.

    

   Komplet za lov Hart Urko tehnički je funkcionalan od niske tvrdoće tkanine. Poptuno otporan na vetar. Vrslo visok postotak istezanja sa oblikovanim kolenima i osigurava maksimalnu slobodu pokreta. Unutrašnji sloj Mikrofleece povećava udobnost.

    

   Komplet za Jesenje Uslove

   Jednostavan braon lovački komplet na kom ima dosta mesta za potrone kako bi Vam bili pri ruci radi bržeg punjenja, možda je baš idelan za lovnu jesenju sezonu lova na fazansku divljač. Jakna je sa tanjim punjenjem. Ovaj komplet sastaji se iz 4 dela. Lovacki prsluk k77 predvidjen za lov pertnate divljaci. Termo prsluk K86 idelan za svakodnevnicu a i kao ulozak ispod jakne K25 za zimske uslove. I na kraju pantalone K88  koje nisu postavljene, od keper materijala sto znaci da su otporne na habanje.

    

   Komplet za lov koji je istog dizajna samo različitog dezena u kamuflaži hrasta kako bi se lakše utopili sa prirodom. Lovački komplet S23S24 je idealan za jesenje uslove koji takođe ima mogućnost skidanja rukava i dobija fukciju lovačkog prsluka.

    

   Kompleti za Lov za Pogonske Lovove

   Ako Vam je potreban lovački komplet za pogonski lov, sto se tiče fluo kombinacije i kvaliteta zavirite na Karalić lovački komplet K25K88. Jakna od laganog materijala sa tanjim punjenjem idealna za jesenje uslove kao i zimske pogonske lovove. Pantalone nisu postavljenje. 

   Ukoliko želite jako kvalitetan lovački komplet koji će Vam garantovati bezbednost i imati garanciju od habanja. To je komplet Deerhunter Cumberland, vodoodbojan, otporan na vetar. Budući da većina životinja prepoznaje samo crno bele kontraste, za razliku od ljudi – ne opažaju nikakvu boju ovaj komplet je kao preporučen za pogonske lovove.