Lovački aktivni duks Deerhunter Rogaland

11.190,0 RSD

  • Visokokvalitetan materijal koji omogućava udobnost, fleksibilnost i otpornost na vlagu.
  • Funkcionalnost je na prvom mestu, sa brojnim džepovima za skladištenje opreme, podesivom kapuljačom i svetlećim detaljima za bolju vidljivost.
  • Moderan dizajn koji je u skladu sa modnim trendovima;
  • Rogaland Sweat – Light 8773 je deo ekskluzivne kolekcije Deerhunter brenda, što ga čini posebnim izborom za lovce koji žele vrhunski proizvod.

Rok isporuke je 1 – 5 radnih dana. Ukoliko je potrebno duže vremena za isporuku, obavestićemo

Opis

Lovački aktivni duks Deerhunter Rogaland

Rogaland Sweat – Light: Visokokvalitetna odeća za lovce
Rogaland Sweat – Light 8773 je vrhunski proizvod iz kolekcije Deerhunter, poznatog brenda za lovnu odeću. Ovaj proizvod je deo njihove ekskluzivne kolekcije koja je posebno dizajnirana za lovce koji traže udobnost, funkcionalnost i stil u jednom komadu odeće.

Materijal visokog kvaliteta
Visokokvalitetan materijal omogućava maksimalnu udobnost tokom lova. Materijal je mekan, fleksibilan i lagan, što daje slobodu kretanja i olakšava aktivnosti na terenu. Takođe, otporan je na vlagu i brzo se suši, što je važna karakteristika za lovce koji su izloženi različitim vremenskim uslovima tokom lova.

Funkcionalnost na prvom mestu
Ima brojne korisne funkcije koje su posebno prilagođene potrebama lovaca. Na primer, ima više džepova za skladištenje opreme, kao što su mobilni telefoni, municija i drugi sitni predmeti. Takođe, ima podesivu kapuljaču, rajsferšluse za lakše oblačenje i svetleće detalje za bolju vidljivost u uslovima smanjene vidljivosti.

Moderan dizajn
Atraktivnog je izgleda koji je u skladu sa savremenim trendovima u modi. Kombinacija boja, kroj i detalja čini ovaj proizvod privlačnim i atraktivnim za ljubitelje mode koji žele da izgledaju dobro tokom lova.

 

Deerhunter muska garderoba

Dodatne informacije

Brendovi

Veličina

, , , , , , ,

Boja

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “Lovački aktivni duks Deerhunter Rogaland”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Možda će te i ovo zanimati