Lovački Duksevi

Lovački duksevi od najfinijih materijala. Za sva godišnja doba i sve vrste lova.

  Filtriraj
   Filtriraj
   • There are no filter terms yet
   • There are no filter terms yet
   • There are no filter terms yet
   • There are no filter terms yet
   • There are no filter terms yet

   Lovački Duks – prednosti

   Lovački duks je sastavni deo lovačke opreme. Lovački duksevi su pogodni za celu godinu. U Horn-Lov online prodavnici pronaćićete lovački duks za svaku sezonu, od toplog do aktivnog, od sportskog do klasičnog. Izdvajamo iz našeg asortimana lovačke dukseve sa okruglim okovratnikom i kopčanjem na rajsferšlus. Takođe, duksevi sa lovačkim motivima za lovce i lovkinje.

   Lovački duksevi za sve prilike

   Ako želite da se osećate prijatno i da Vam bude udobno, preporučujemo klasični i u isto vreme elegantni lovački duks Deerhunter Rogaland. Izuzetno topao duks od finog materijala u avanturistčkoj zelenoj boji učiniće da izgledate moderno u svakodnevnom životu. Preporučuje se u jesenjoj i zimskoj lovnoj sezoni.

   Takođe izdvajamo da lovačka duksa koji su najprodavaniji na našoj stranici koji su odlični odnos cene i kvaliteta. Lovački duks S10 maslinaste boje, od futer materijala jako prijatan za nošenje i van lovačkih aktivnosti. Lovački duks S26 takođe maslinaste boje koji na ramenina ima fluo detalje i može poslužiti i kao signalizacija u lovu.

   Duksevi za lov sa lovačkim motivima

   Duksevi sa lovačkim motivima su izrađeni od 80 % pamuka ( 280 g/m2 ) sa elastičnim ranflama oko vrata, na rukavima i dnu. Okovratnik je ojačan trakom. Lovački duksevi koji su najprodavanija na našoj online prodavnici su :

   Lovački Duks HD-30

   Lovački Duks S09

   Lovački Duks Deerhunter Rogaland

   Aktivni lovački duksevi

   Aktivni lovački duks koji su naši kupci najbolje ocenili jeste Deerhunter Greystone od evropskog poznatog proizvođača. Duks koji apsorbuje znoj i omogućava Vam da ostanete suvi prilikom dugog hodanja. Odlično se pokazalo koristi ga kao uložak za jaknu u svim aktivnim lovovima.