Aktivni veš Deerhunter Perfomance majica

4.660,0 RSD

  • Antibakterijska zaštita koja sprečava neprijatan miris;
  • Mekana, udobna i elastična, što omogućava potpunu slobodu kretanja;
  • Produžen kraj na leđima za dodatnu zaštitu od hladnoće pri savijanju;
  • Materijal zadržava toplotu i reguliše vlagu, tako da ostajete suvi tokom aktivnosti u prirodi;
  • Otporna na habanje.

Rok isporuke je 1 – 5 radnih dana. Ukoliko je potrebno duže vremena za isporuku, obavestićemo

Opis

Aktivni veš Deerhunter Perfomance majica

Lov je zahtevna aktivnost kojoj treba pravilna odeća kako bi lovci bili udobni i zaštićeni tokom svih vremenskih uslova.
Performance majica, može biti odličan izbor za lovce koji traže visokokvalitetnu odeću koja pruža optimalnu funkcionalnost i udobnost.

Materijal i tehnologija
Deerhunter Performance majica je izrađena od visokokvalitetnog materijala koji pruža optimalnu funkcionalnost tokom lova. Materijal je izuzetno mekan, udoban i elastičan, što omogućava slobodu kretanja tokom aktivnosti na terenu. Takođe, materijal je dišući, što omogućava efikasno upravljanje vlagom i sprečava znojenje tela, čime se održava suvoća i udobnost tokom dužih perioda nošenja. U sebi ima antibakterijsku zaštitu, koja sprečava neprijatan miris tokom intenzivne fizičke aktivnosti.

Dizajn i prileganje
Deerhunter Performance  majica ima moderno i funkcionalno dizajniranu siluetu koja se udobno prileže telu. Takođe, ima ravne šavove koji smanjuju rizik od iritacije kože i omogućavaju glatko nošenje ispod druge odeće. Dodatno ima produžen zadnji deo koji omogućava bolje pokrivanje leđa tokom aktivnosti na terenu, kao i posebno dizajniran okovratnik koji pruža dodatnu zaštitu od hladnoće i vetra.

Toplotna regulacija i udobnost
Svojim dizajnom i materijalima unutar majice pruža optimalnu toplotnu regulaciju tokom lova. Materijal odlično zadržava toplotu tela, čime se održava prijatan osećaj toplote tokom hladnijih vremenskih uslova. Takođe, reguliše vlagu i sprečava znojenje tela, što doprinosi udobnosti tokom aktivnosti u prirodi. Lagana je i fleksibilna, što omogućava slobodu kretanja i udobnost, bez osećaja težine ili ograničenja u pokretima.

Zaštita od spoljnih uticaja
Pruža zaštitu od spoljnih uticaja tokom lova. Materijal je otporan na abraziju i habanje, što ga čini izdržljivim i dugotrajnim. Takođe, okovratnik posebnog dizajna pruža dodatnu zaštitu od hladnoće i vetra, posebno u delikatnim područjima vrata i grla. Pored toga ima i antibakterijsku zaštitu koja sprečava neprijatan miris, čime se smanjuje mogućnost privlačenja divljači svojim mirisom.

 

Deerhunter muska garderoba

Dodatne informacije

Brendovi

Boja

Veličine

S / M, L / XL, 2XL / 3XL

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “Aktivni veš Deerhunter Perfomance majica”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Možda će te i ovo zanimati