Vunene čarape Deerhunter Deluxe- kratke

3.500,0 RSD

  • Toplo
  • Dodatno mekani frotir na đonu, prstima i petama
  • Unutrašnjost obložena frotirom
  • Ojačani delovi pete i prstiju
  • Rebrasta pletenina na članku i nadkolenici
  • Udobno pristajanje

Vunene čarape Deerhunter Deluxe- kratke

Deluxe carape su klasične vunene čarape i savršen su spoj elegancije, udobnosti i vrhunskog kvaliteta.

Unutrašnjost čarapa je postavljena frotirom, pružajući dodatnu mekoću i udobnost za vaše stopalo. Ojačani delovi pete i prstiju čine ove čarape izdržljivijima i produžavaju njihovu trajnost. Takođe, prisustvo rebraste pletenine na članku i nadkolenici omogućava da se čarape dobro pripiju uz nogu i da ne klize.

Ove vunene čarape su idealan izbor za sve prilike – od svakodnevnog nošenja do posebnih događaja.

Vuna

Vuna pruža bolje zagrevanje od sintetičkih vlakana – kako u suvom, tako i u vlažnom stanju. Iako može bolje prenositi znoj od pamuka, vuna je u ovom pogledu inferiorna u odnosu na sintetička vlakna. Vuni je potrebno mnogo duže vreme za sušenje u poređenju sa tekstilima od sintetičkih vlakana.

Vuna je prirodni materijal koji ima izvanredna termoizolaciona svojstva. Zahvaljujući mikroskopskim vazdušnim džepovima unutar svojih vlakana, vuna efikasno zadržava toplotu i pruža toplinu čak i kada je vlažna. Ona takođe ima sposobnost da upija vlagu iz okoline, čime održava telo suvim i udobnim. Ovo je posebno korisno u hladnijim uslovima, jer vuna pomaže u održavanju prirodne toplote tela.

Ipak, važno je napomenuti da vuna zahteva poseban tretman prilikom pranja i sušenja, s obzirom da je osetljiva na promene temperature i mehaničko habanje. Pravilna nega vunenih proizvoda, uključujući pranje ručno ili u programima za osetljive tkanine, pomoći će u očuvanju njihove kvalitete i trajnosti.

Dodatne informacije

Brendovi

Boja

Veličina

, ,

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Možda če te i ovo zanimati