Lovačke rukavice Deerhunter Approach 

  • Mekane i udobne
  • Silikonski stisak duž celog dlana
  • Touch-tech tkanina
  • Rastegljiv materijal

Ovaj proizvod trenutno nije na stanju i nije dostupan.

Lovačke rukavice Deerhunter Approach

Ove rukavice pružaju neviđeni komfor tokom lova. Izrađene od prozračnog i elastičnog materijala, pružaju neopisiv osećaj udobnosti. Dodatno, opremljene su vodootpornim premazom i slojem silikona na unutrašnjoj strani za čvrst stisak. Pored toga, rukavice imaju touch-tech na vrhovima prstiju za upravljanje ekranom.

Mekane i udobne rukavice
Ovaj luksuzni dodatak vašoj lovačkoj opremi obezbeđuje neuporediv osećaj mekoće. Prozračni i elastični materijal prilagođava se vašim rukama, pružajući udobnost tokom celodnevnog lova.

Silikonski stisak duž celog dlana, bočnih strana i palca
Sa posebnim naglaskom na čvrst stisak, ove rukavice opremljene su slojem silikona duž celog dlana, bočnih strana i palca. Osetite potpunu kontrolu nad oružjem i opremom, čak i u zahtevnim uslovima lova.

Touch-tech tkanina na vrhovima kažiprsta i palca
Savršeno uklopljeni touch-tech paneli na vrhovima kažiprsta i palca omogućavaju vam da koristite ekran vašeg uređaja bez skidanja rukavica. Brza i laka navigacija, čak i dok ste u punoj opremi.

Rastegljiv materijal za savršeno pristajanje
Ovaj inovativni materijal pruža izuzetnu elastičnost, omogućavajući rukavicama da se savršeno prilagode vašim rukama. Bez obzira na aktivnost tokom lova, ove rukavice ostaju čvrsto i udobno na mestu.

Započnite svoje lovačko iskustvo s rukavicama koje ne samo da obezbeđuju vrhunsku funkcionalnost već i udobnost koja traje. Osigurajte svoj par već danas i budite korak ispred u svetu lova.

Dodatne informacije

Brendovi

Boja

Veličina

,

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Možda če te i ovo zanimati