Pretraga
Close this search box.

Lovačke Košulje

Lovacke kosulje su popularan odevni predmet u svakom godišnjem dobu i sastavni su deo lovacke odeće. Lovacke kosulje se mogu nositi solo, ispod lovačkog prsluka, lovačkog džempera i ispod flisa ili lovacke jakne.

  Filtriraj
   Filtriraj
   • There are no filter terms yet
   • There are no filter terms yet
   • There are no filter terms yet
   • There are no filter terms yet
   • There are no filter terms yet

   Košulja za Lov

   Izuzetno nam je drago što Vam predstavljamo našu ponudu lovackih kosulja, koje će zadovoljiti svakog lovca, bez obzira na godišnje doba ili vremenske uslove.

   U našoj online prodavnici ćete pronaći raznovrsne modele lovackih kosulja, od klasičnih do modernih, izrađenih od kvalitetnih materijala koji će Vam pružiti udobnost i toplotu tokom svake avanture u prirodi.

   Najpopularniji modeli na našem sajtu jesu košulje od brendova Deerhuntera i Parforca.

   Kao iskusni lovci, znamo koliko je važno imati adekvatnu opremu, posebno kada je u pitanju odeća.

   Lovacka kosulja je neizostavan deo opreme svakog lovca, a naša ponuda je raznolika i prilagođena svim potrebama i ukusima.

   Bilo da tražite klasičnu lovačku košulju sa dugim rukavima ili nešto modernije, sa kratkim rukavima, sigurni smo da ćete kod nas pronaći baš ono što Vam treba.

   Ovde ćemo Vam predstaviti neke od naših najprodavanijih modela lovackih kosulja, objasniti Vam različite materijale i krojeve, kao i boje i oblike koje možete izabrati.

   Nadamo se da ćemo Vam pomoći u odabiru savršene lovacke kosulje za Vaše sledeće lovačko iskustvo.

    

   Klasične Lovačke Košulje – Muška Karirana Košulja

   Lovačka Košulja Modernijeg Dizajna

   U današnje vreme, lovci ne moraju da se oslanjaju samo na tradicionalne lovacke kosulje, već imaju na raspolaganju i moderne modele koji su dizajnirani kako bi im pružili udobnost i funkcionalnost tokom lova. Ovi modeli su obično izrađeni od lakših materijala, poput poliestera, koji su udobni za nošenje i pružaju dobru ventilaciju.

   Jedan od najpopularnijih modernih stilova su tzv. “tehničke” košulje, koje su izrađene od specijalizovanih tkanina koje pružaju dodatnu toplotu i izdržljivost. Ove košulje obično imaju i funkcionalne džepove za skladištenje opreme i drugih sitnica koje su neophodne tokom lova.

   Moderne lovacke kosulje takođe dolaze u različitim bojama i dezenima, pa lovci mogu da biraju koja boja najbolje odgovara njihovom stilu i okolini u kojoj love. Takođe, moderni modeli često dolaze sa dodatnim funkcijama, poput zaštitnih slojeva protiv UV zraka ili antimikrobnih svojstava, što ih čini idealnim za boravak u prirodi.

   Kod odabira moderne lovacke kosulje, važno je obratiti pažnju na kvalitet materijala i izradu košulje, kako bi se obezbedila dugotrajnost i funkcionalnost tokom dužeg vremena. Uz pravilnu negu, moderne lovacke kosulje mogu trajati godinama i pružiti udobnost i zaštitu tokom svakog lova.

    

   Materijali

   Kada su u pitanju lovacke kosulje, jedna od najvažnijih stvari koju treba imati u vidu su materijali od kojih su napravljene. Oni igraju ključnu ulogu u kvalitetu i funkcionalnosti košulje, a takođe i u njenom izgledu i udobnosti prilikom nošenja.

   Postoje različiti materijali koji se koriste za izradu lovačkih košulja, a među najčešćima su pamuk, poliester, vuna, flanel i drugi. Svaki od ovih materijala ima svoje karakteristike i prednosti, pa je važno odabrati onaj koji najbolje odgovara vašim potrebama.

   Pamuk je mek i prijatan na dodir, te lagan i prozračan. Ovaj materijal dobro upija vlagu, što ga čini pogodnim za nošenje u toplijim danima, ali i u hladnijim uslovima kada se košulja nosi ispod jakne ili prsluka. Pamučne košulje su takođe vrlo izdržljive i lako se održavaju.

   Poliester je materijal koji je često prisutan u modernim lovačkim košuljama. Ovaj materijal je veoma izdržljiv, otporan na habanje i cepanje, te brzo suši nakon pranja. Košulje od poliestera su uglavnom vrlo lagane i prozračne, pa su pogodne za nošenje u letnjim uslovima.

   Vuna je još jedan materijal koji se često koristi za izradu lovačkih košulja. Ovaj materijal je izuzetno topli i idealan za nošenje u hladnijim uslovima. Košulje od vune su takođe vrlo izdržljive i otporne na vlagu, te zadržavaju toplotu čak i kada su mokre.

   Flanel je tkanina koja se dobija obradom pamuka ili vune, a karakteriše se mekoćom, toplinom i udobnošću. Flanelske košulje su vrlo popularne među lovcima zbog svoje sposobnosti da izoluju i pruže dodatnu toplinu u hladnim uslovima.

   U Horn online prodavnici možete pronaći širok izbor lovačkih košulja izrađenih od različitih materijala. Naša ponuda uključuje pamučne, poliesterske, vunene i flanelske košulje, tako da možete odabrati onu koja najbolje odgovara vašim potrebama i preferencijama.

    

   Kako Održavati?

   Znamo koliko vam je važna vaša lovačka oprema i koliko brinete o svakom komadu. Posebno je važno brinuti se o vašoj lovačkoj kariranoj košulji, jer je to ključni element vašeg izgleda i stila.

   Zato smo ovdje da vam pomognemo i podelimo neke savete o tome kako održavati vaše košulje kako bi trajale što duže.

   Prvo i najvažnije, pazite na način pranja vaših lovačkih kariranih košulja. Prije nego što započnete pranje, proverite etiketu na košulji i sledite instrukcije proizvođača.

   Za pranje lovačkih kariranih košulja najbolje je koristiti hladnu vodu i blagi deterdžent.

   Nikada ne koristite izbjeljivač ili omekšivač tkanine jer to može oštetiti materijal i smanjiti trajnost vaše košulje. Nakon pranja, ne sušite je u sušilici. Umjesto toga, okacite košulju na ofinger i pustite je da se prirodno osuši.

   Takođe, pripazite na način peglanja vaših lovačkih kariranih košulja. Pre peglanja, proverite etiketu i sledite instrukcije proizvođača. Uvek koristite postavu za pamuk na svojoj pegli.

   Ako je materijal vaše košulje osetljiv, možda ćete morati koristiti krpu za peglanje. Nikada ne peglajte preko dugmica ili drugih ukrasnih elemenata na košulji, jer to može oštetiti materijal.

   Kad završite s peglanjem, okacite košulju na ofinger kako bi se ohladila pre nošenja.

   Potražite u Horn Online Prodavnici Lovačku Košulju Koju Želite!

   Posetite našu onlajn prodavnicu i pronađite odgovarajući lovački džemper, praktičnu jaknu od flisa ili funkcionalni prsluk za pucanje pored vaše lovacke kosulje.

   Pogledajte ostalu opremu za lov!

   Ukoliko imate dodatnih pitanja, naš korisnički servis je dostupan slanjem poruke na whatsapp, viber na broj 066/54 300 54 od ponedeljka do petka. Nakon što ste odabrali određeni proizvod, stavite željene artikle u korpu, dovršite porudžbinu i radujte se isporuci u narednih nekoliko dana.