Kačket Deerhunter Approach

4.670,0 RSD

  • Podesiva veličina sa čičak trakom na poleđini.
  • Ne koristiti omekšivač
  • Prati sa unutrašnje strane
  • Prati odvojeno

Rok isporuke je 1 – 5 radnih dana. Ukoliko je potrebno duže vremena za isporuku, obavestićemo

Opis

Kačket Deerhunter Approach

Ova kapa jedne veličine, baš kao i pantalone i jakna iz iste serije, dobila je vodootpornu obradu i izrađena je sa Deerhunter® Stormliner® membranom za veću nepropusnost vetra. Kapa je napravljena od 100% poliestera i savršeno se uklapa u ostatak Approach serije sa svojim laganim, prozračnim i tihim dizajnom.

2-Wege-Stretch

Ako želite da vaša lovačka odeća pruži posebnu slobodu kretanja i odlično pristajanje, onda treba da se odlučite za Deerhunter proizvode sa stretch materijalom. Ako materijali sadrže 2-Way-Stretch, lovačka odeća će biti rastezljiva, što će povećati vašu slobodu kretanja.

Otporan na vodu

Proizvodi sa vodootpornim premazom su otporni na vodu i prljavštinu. Mrlje se lako uklanjaju, a proizvod dobija glatku površinu.

Prozračnost

Bez obzira na vremenske uslove u kojima se nalazite, ako odaberete odeću brenda Deerhunter sa jednom od četiri membrane, uvek se odlučujete za proizvod koji je prozračan. To vam omogućava udobno odevanje i istovremeno vam omogućava da budete aktivni i uživate u iskustvu još više.

Vetrootporan

Izaberite proizvod Deerhunter brenda sa membranom i dobićete proizvod koji je istovremeno i vetrootporan. Pod otpornošću na vetar se podrazumeva sposobnost proizvoda da ne propušta vetar. Kada dugo sedite na jakom vetru, brzo ćete ceniti ovu karakteristiku. Vetrootporna lovačka

DEERHUNTER® Stormliner

Deerhunter Stormliner membrana je tkanina laminirana s vanjske strane ili između dva sloja materijala i koristi se za proizvode bez šavova. Vlaknasta struktura Deerhunter Stormliner membrane omogućava izuzetnu prozračnost.

Dodatne informacije

Brendovi

Boja

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “Kačket Deerhunter Approach”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Možda će te i ovo zanimati