Engleska Kapa Deerhunter

6.450,0 RSD

  • Ne koristiti omekšivač za veš
  • Prati sa unutrašnje strane
  • Prati odvojeno

Engleska Kapa Deerhunter

Kada idete na izlete u prirodu ili radite u lovištu, naša visokokvalitetna ravna kapa sa postavom od štepovanog materijala štiti i greje osetljivi deo glave. Prozračna, rastegljiva i periva u mašini – ove sezone nećete želeti da se odreknete ove ravne kape.

2-Wege-Stretch
Ako želite da vaša lovačka odeća pruži posebnu slobodu kretanja i odlično pristajanje, onda treba da se odlučite za Deerhunter proizvode sa stretch materijalom. Ako materijali sadrže 2-Way-Stretch, lovačka odeća će biti rastezljiva, što će povećati vašu slobodu kretanja.

Otporan na vodu
Proizvodi sa vodootpornim premazom su otporni na vodu i prljavštinu. Mrlje se lako uklanjaju, a proizvod dobija glatku površinu.

Prozračnost
Bez obzira na vremenske uslove u kojima se nalazite, ako odaberete odeću brenda Deerhunter sa jednom od četiri membrane, uvek se odlučujete za proizvod koji je prozračan. To vam omogućava udobno odevanje i istovremeno vam omogućava da budete aktivni i uživate u iskustvu još više.

Vodootporan Izaberite proizvod
Deerhunter brenda sa membranom i dobićete proizvod koji je istovremeno i vodootporan. Pod otpornošću na vetar se podrazumeva sposobnost proizvoda da ne propušta vetar. Kada dugo sedite na jakom vetru, brzo ćete ceniti ovu karakteristiku. Vodootporna lovačka odeća pomaže da se vaše telo održava toplo, tako da možete da se fokusirate na lov.

DEER-TEX® Temp
Troslojno punjenje od vlakana koja se tope pri niskim temperaturama. Jedinstvena struktura čini ga izuzetno mekanim. DEER-TEX® Temp apsorbuje toplotu tela, spoljni materijal sprečava izlazak toplote i zadržava toplotu između slojeva, čime održava telo toplo.

DEERHUNTER® Stormliner
Deerhunter Stormliner membrana je tkanina laminirana s vanjske strane ili između dva sloja materijala i koristi se za proizvode bez šavova. Vlaknasta struktura Deerhunter Stormliner membrane omogućava izuzetnu prozračnost.

Dodatne informacije

Brendovi

Boja

,

Veličine

56/57, 58/59, 60/61, 62/63

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Možda če te i ovo zanimati