Zimska jakna Deerhunter Explore

39.790,0 RSD

  • Odvojiva kapuljača
  • Kosi džep za radio sa elastičnom trakom za antenu
  • Jedan grudni džep sa rajsferšlusom
  • Dva džepa za zagrevanje ruku sa rajsferšlusom
  • Dvosmerni rajsferšlus ispod pazuha za ventilaciju
  • Džep za divljač sa rajsferšlusom sa desne strane

Rok isporuke je 1 – 5 radnih dana. Ukoliko je potrebno duže vremena za isporuku, obavestićemo

Opis

Zimska jakna Deerhunter Explore

Jeste li spremni za vrhunsku lovačku jaknu koja će vas zaštiti od svih izazova zimske sezone? Upoznajte se sa jaknom Explore Winter, vašim saveznikom tokom svake lovačke avanture.

Zaboravite na brige oko hladnih temperatura, sivih oblaka i obilnih kiša – ova jakna će vas održati suvim i sigurnim. Zahvaljujući Deer-Tex® Performance Shell® membrani, koja je otporna na vodu i vetar, neće postojati ni najmanja šansa da vam kiša prođe kroz jaknu. Uz ovu visoko efikasnu membranu, možete biti sigurni da će vaše telo ostati suvo i toplim, čak i u najtežim uslovima.

Ali to nije sve! Jakna Explore Winter poseduje i Deer-Tex® Temp izolaciju koja vam pruža potrebnu toplotu i udobnost tokom hladnih dana. Bez obzira na temperaturu, možete biti sigurni da će vaše telo biti zaštićeno od prodora hladnoće. Ova izolacija je izuzetno efikasna, omogućavajući vam da ostanete fokusirani na lov, a ne na hladnoću.

Ova jakna spaja praktičnost i stil. Bez obzira na to da li se krećete kroz gustu šumu ili stojite mirno u prikolu, Explore Winter će vam omogućiti slobodu kretanja bez ikakvih ograničenja. Osim toga, moderni dizajn ove jakne ističe vašu ličnost i stil čak i tokom lova.

Vreme je da se pripremite za zimsku sezonu i izazove koje ona donosi. Poverite se jakni Explore Winter i neka vaša lovačka avantura započne u potpunom samopouzdanju i zaštićeni od svih nepogoda koje zima donosi.

Nabavite Deerhunter Explore Winter jaknu i ostavite sve brige za sobom. Udobnost, zaštita i stil čekaju vas sa ovim izvanrednim komadom odeće.

 

Deerhunter muska garderoba

Dodatne informacije

Brendovi

Boja

,

Veličina

, , , , , , , ,

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “Zimska jakna Deerhunter Explore”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Možda će te i ovo zanimati