Lovačke čizme Arxus Pioneer

17.000,0 RSD

  • Pioneer je napravljen od 100% prirodne gume, koja je zajednička svim Arkus čizmama
  • Pioneer je obložen teškom poliesterskom podlogom od narandžaste boje. Da bi se izbegao efekat kidanja obloge, Pioneer je opremljen osnovnim ojačanjem nalik koži na peti unutar prtljažnika
  • Ovaj stil ima podesivu bočnu čauru da obezbedi lično prijanjanje na nogu
  • Arkus Ks uzorak sa visokim rukohvatom izgrađen je u tri tehnička sloja koji pružaju izvanrednu udobnost, pravilnu potporu i ekstremno prianjanje pomoću našeg jedinstvenog sistema nosača
  • Pioneer je idealna ’svakodnevna’ čizma.

Lovačke čizme Arxus Pioneer

Arkus Pioneer je klasičan stil čizme razvijen za hodanje po zahtevnim terenima, posebno tokom proleća, leta i jeseni. Ovaj stil je usko povezan sa Primo modelom, sa istom unutrašnjom tehničkom konstrukcijom i ima istu stabilnost, udobnost i izdržljivost.

Pioneer je napravljen od 100% prirodne gume, koja je zajednička svim Arkus čizmama. Prirodna guma osigurava dug životni vek proizvoda i snažnu otpornost na spoljni udar. Pioneer je obložen teškom poliesterskom podlogom od narandžaste boje. Da bi se izbegao efekat kidanja obloge, Pioneer je opremljen osnovnim ojačanjem nalik koži na peti unutar prtljažnika.

Ovaj stil ima podesivu bočnu čauru da obezbedi lično prijanjanje na nogu. Metalna stezna kopča osigurava da traka za podešavanje ostane u položaju, a traka je pričvršćena za vratilo prtljažnika pomoću dva „mosta“ od vulkanizovane gume

Arkus Ks uzorak sa visokim rukohvatom izgrađen je u tri tehnička sloja koji pružaju izvanrednu udobnost, pravilnu potporu i ekstremno prianjanje pomoću našeg jedinstvenog sistema nosača. Pioneer je idealna ’svakodnevna’ čizma.

Kako odrediti veličinu čizama ?

Tabela veličina Arkus Vam pruža jednostavan način da pronađete tačnu veličinu prtljažnika.

Za tačno merenje stopala potreban vam je list papira i predmet pod uglom od 90 stepeni (na primer knjiga).

Stanite na list papira, a zatim stavite predmet od 90 stepeni na prste. Stavite oznaku na papir na mestu gde se predmet susreće s prstima na nogama. Ponovite ovaj postupak na zadnjem delu stopala.

Izmerite rastojanje između dve oznake, a zatim dodajte 8 mm da biste postigli razmak između stopala i unutrašnjosti čizme.

Koristite kolonu interne veličine na Arkus tabeli veličina da biste pronašli svoju veličinu.Lovačke čizme Arxus Pioneer

Dodatne informacije

Brendovi

Veličina

, , , , , , , ,

Boja

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Možda če te i ovo zanimati