Lovačke čizme Arxus Pioneer Nord

19.500,0 RSD

  • Pioneer Nord je napravljen od 100% prirodne gume koja je zajednička svim Arkus čizmama.
  • Pioneer Nord je obložen slojem neoprena od 3 mm u ‘bordo crvenoj’ boji i klasifikovan je na -15 ° C
  • Ovaj stil ima podesivu bočnu čauru da obezbedi lično prijanjanje na nogu.
  • Arkus Ks uzorak sa visokim rukohvatom građen je u tri tehnička sloja koji pružaju izvanrednu udobnost, pravilnu potporu i ekstremno prianjanje pomoću našeg jedinstvenog sistema klinova Uklonjivi anatomski EVA uložak od filca od 4 mm povećava efekat apsorpcije šoka tokom hodanja i dodaje izolaciju protiv hladnog tla
  • Pioneer Nord je idealna svakodnevna čizma tokom hladnog sezonskog vremena

Lovačke čizme Arxus Pioneer Nord

Arkus Pioneer Nord je klasičan stil čizme razvijen za hodanje po zahtevnim terenima, posebno tokom hladnog vremena. Ovaj stil je usko povezan sa modelom Primo Nord, sa sličnom tehničkom konstrukcijom, i ima istu stabilnost, udobnost i izdržljivost.

Pioneer Nord je napravljen od 100% prirodne gume koja je zajednička svim Arkus čizmama. Prirodna guma osigurava dug životni vek proizvoda i snažnu otpornost na spoljne udare. Pioneer Nord je obložen slojem neoprena od 3 mm u ‘bordo crvenoj’ boji i klasifikovan je na -15 ° C

Ovaj stil ima podesivu bočnu čauru da obezbedi lično prijanjanje na nogu. Metalna stezna kopča osigurava da traka za podešavanje ostane u položaju, a traka je pričvršćena za vratilo prtljažnika pomoću dva „mosta“ od vulkanizovane gume.

Arkus Ks uzorak sa visokim rukohvatom građen je u tri tehnička sloja koji pružaju izvanrednu udobnost, pravilnu potporu i ekstremno prianjanje pomoću našeg jedinstvenog sistema klinova. Uklonjivi anatomski EVA uložak od filca od 4 mm povećava efekat apsorpcije šoka tokom hodanja i dodaje izolaciju protiv hladnog tla.

Pioneer Nord je idealna svakodnevna čizma tokom hladnog sezonskog vremena.

Kako odrediti veličinu čizama ?

Tabela veličina Arkus Vam pruža jednostavan način da pronađete tačnu veličinu prtljažnika.

Za tačno merenje stopala potreban vam je list papira i predmet pod uglom od 90 stepeni (na primer knjiga).

Stanite na list papira, a zatim stavite predmet od 90 stepeni na prste. Stavite oznaku na papir na mestu gde se predmet susreće s prstima na nogama. Ponovite ovaj postupak na zadnjem delu stopala.

Izmerite rastojanje između dve oznake, a zatim dodajte 8 mm da biste postigli razmak između stopala i unutrašnjosti čizme.

Koristite kolonu interne veličine na Arkus tabeli veličina da biste pronašli svoju veličinu.Lovačke čizme Arxus Pioneer Nord

Dodatne informacije

Brendovi

Veličina

, , , , ,

Boja

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Možda če te i ovo zanimati