Plitke letnje cipele Parforce

8.190,0 RSD

  • Nepropusna membrana Comfortex
  • Lagane i višenamenske
  • Udobne za nošenje
  • Promenljiv ulozak

Rok isporuke je 1 – 5 radnih dana. Ukoliko je potrebno duže vremena za isporuku, obavestićemo

Opis

Plitke letnje cipele Parforce

Lagana i udobna polucipela za letnje šunjanje: spoj velur kože i najlona sa nepropusnom Comfortex® membranom

Udobnost i funkcionalnost neophodni su kada se radi o obući koja je namenjena za aktivnosti na otvorenom. Kada je u pitanju letnji Pirsch, lagana i udobna polucipela predstavlja idealno rešenje. Ona nudi visoku udobnost nošenja i klimatski komfor, zahvaljujući specijalnoj kombinaciji materijala od velur kože i najlona, kao i nepropusnoj Comfortex® membrani.

Nepropusna Comfortex® membrana za suve i udobne noge
Comfortex® membrana je inovativna tehnologija koja omogućava vodootpornost, ali istovremeno dozvoljava disanje stopala. Ova membrana je nepropusna za vodu, ali istovremeno omogućava prolazak pare nastale znojenjem. Na taj način, vaše noge ostaju suve i sveže čak i tokom dugih letnjih dana provedenih na otvorenom.

Lagan i svestran model idealan za različite aktivnosti
Težina obuće je često ključni faktor kada je u pitanju udobnost. Naša lagana i svestrana polucipela neće vas opteretiti tokom vaših aktivnosti na otvorenom. Ovaj model je dizajniran da pruži optimalnu udobnost i podršku tokom dugotrajnog nošenja, bez obzira da li se krećete po ravnom terenu ili planinama.

Visoki nivo udobnosti za uživanje u prirodi
Udobnost je jedan od ključnih faktora pri odabiru obuće za šetnje na otvorenom. Zahvaljujući kombinaciji visokokvalitetnih materijala, naša polucipela nudi visoki nivo udobnosti. Posebno dizajnirana unutrašnjost pruža dodatnu mekoću, dok oblik cipele pruža odličnu podršku vašem stopalu.

Izuzetna prilagodljivost zahvaljujući izmenljivom unutrašnjem đonu
Jedna od ključnih karakteristika naše polucipele je izmenljivi unutrašnji đon, koji se može lako izvaditi za sušenje ili ukoliko želite da nosite ortopedsku ulošku. Ova mogućnost pruža dodatnu prilagodljivost i čini našu obuću idealnom za različite korisnike i situacije.
U današnje vreme, obuća nije samo sredstvo za zaštitu naših stopala, već i važan deo naše opreme za aktivnosti na otvorenom. Kada je u pitanju Pirsch, naša lagana i udobna polucipela sa nepropusnom Comfortex® membranom predstavlja pravi izbor. Pružajući visoku udobnost i izdržljivost, ona omogućava uživanje u prirodi bez ikakvih prepreka.

Dodatne informacije

Brendovi

Boja

Veličina

, , , , , , , , , ,

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “Plitke letnje cipele Parforce”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Možda će te i ovo zanimati