Ogrlica za dresuru pasa Dogtra ARC 800

37.990,0 RSD

  • Dogtra ARC 800 ima domet od 800 metara
  • Ima 127 različitih nivoa električnog impulsa
  • Prijemnik i predajnik su izdržljivi
  • Prijemnik se može puniti
  • Omogućuje obuku dva psa istovremeno
  • Vodootporan je do 1 metra dubine
  • Brzo se puni

Ogrlica za dresuru pasa Dogtra ARC 800

Dogtra ARC 800 je moderna električna ogrlica za obuku sa niskim profilom koja se lepo prilagođava vratu psa. To je veoma praktična i precizna ogrlica. To je model iz serije profesionalnih električnih ogrlica kompanije Dogtra. Ima funkciju vibracije i impulsa koja se može podešavati u 127 nivoa. Pogodna je za male, srednje i velike rase pasa. Može se proširiti za obuku dva psa istovremeno. Podešavanje električnog impulsa je veoma glatko, a upozorenje za psa može biti veoma blago. Ogrlica i predajnik imaju veoma izdržljivu bateriju koja traje nekoliko dana u radu. Zahvaljujući 127 nivoa električnog impulsa, ova ogrlica je pogodna za većinu pasa težine između 10 i 90 kilograma. Ogrlica je potpuno vodootporna do dubine od 1 metar.

Domet

Dogtra ARC 800 vam pomaže da trenirate svog psa bez korišćenja povodca na udaljenosti od 800 metara. Domet od 800 metara je dovoljan kako za osnovnu obuku, tako i za profesionalnu obuku većine pasa. Dogtra ARC 800 je idealan izbor za grad, šumu i takođe za lošije uslove.

Baterija

Predajnik i prijemnik Dogtra ARC 800 imaju izmjenjivu brzo-punjivu bateriju Li-Po. Trajanje baterije je između 3 i 7 dana. Baterija se puni u roku od 2 sata.

Vodoodbojnost

Dogtra ARC 800 dolazi sa potpuno vodootpornim prijemnikom koji može biti potopljen do dubine od 1 metra, ali predajnik nije vodootporan pod vodom. Može se koristiti tokom kiše, snega ili na mestima gde ima blata.

Dodatne informacije

Brendovi

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Možda če te i ovo zanimati