Noćni monokular PARD NV007V 12mm lens

46.990,0 RSD

PARD NV007V je lagani uređaj za noćno osmatranje i koji vam omogućava da brzo i lako pretvorite svoj dnevni optički nišan u vrhunsku noćnu optiku za lov na blizinu i na velike udaljenosti, kako danju tako i noću.

Noćni monokular PARD NV007V 12mm lens

Pard NV007V je nova verzija NV007A.
PARD NV007V je lagani uređaj za noćno osmatranje i koji vam omogućava da brzo i lako pretvorite svoj dnevni optički nišan u vrhunsku noćnu optiku za lov na blizinu i na velike udaljenosti, kako danju tako i noću. Više nije potrebno da puška posvetite jedino noćnim nišanima, NV007V pruža idealno rešenje. Jednostavno postavite monokular na Vaš optički nišan i pretvorite ga u noćni.

  • Brzo i lako pretvorite dnevni optički nišan u noćni.
  • 1024×768 HD OLED ekran izvanredno prikazuje boje, štedi energiju, brze slike visokog kontrasta, pruža jasne i glatke slike naspram objekata u pokretu, čak i u uslovima niske temperature.
  • Aluminijumski nosač koji se lako postavlja sa setom adaptera u 3 veličine sa kopčama pretvara dnevnu optiku u noćnu za nekoliko sekundi.
  • WIFI Funkcija: Možete koristiti svoj telefon, računar ili tablet dok povežete noćni monokular sa internetom.
  • HD režim Dan/Noć: HD digitalni noćni monocular Vam pruža jasnu sliku bez obzira na okolinu danju ili noću. Možete uslikati jasne fotografije čak i u mraku!
  • Funkcija HD kamere i rekordera: 1080p HD rezolucija Vam omogućava da dobijete sliku najboljeg kvaliteta danju ili noću. A sa SD karticom možete snimiti sve bez dodatnih USB kablova.
  • IR pozicioniranje: Sa IR pozicioniranjem možete brzo pronaći metu u mraku na udaljenosti od 200m.
  • Lagano rukovanje: Težina monokulara je samo 0,62 lb što je jako pogodno za nošenje. Možete ga koristiti sa bilo kojom vrstom optičkog nišana.

Dodatne informacije

Brendovi

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Možda če te i ovo zanimati