Snajper Nikko Stirling Diamond 2.5-10×50 ILL 4 Dot

32.990,0 RSD

  • Uvećanje: 2,5-10x
  • Prečnik objektiva: 50mm
  • Težina: 552 gr.
  • Dužina optike: 328 mm.
  • Garancija: 2 godine
  • Proizvodjač: Nikko Stirling

Snajper Nikko Stirling Diamond 2.5-10×50 ILL 4 Dot

Otkrijte Preciznost u Svom Lovu: Nikko Stirling Optički Nišani
Ako ste strastveni lovac ili entuzijasta sportskog streljaštva, razumete značaj kvalitetnog optičkog nišana. Nikko Stirling, brend sa tradicijom dugom preko šest decenija, predstavlja vašeg najpouzdanijeg partnera u preciznosti.

Osnovan u Japanu, sa bogatom istorijom koju je započeo Malcolm John Fuller, Nikko Stirling nišani su plod strasti i prakse. Sa milionima zadovoljnih korisnika i brojnim priznanjima, ovaj brend garantuje kvalitet koji nadmašuje očekivanja. Bilo da se bavite lovom ili sportskim streljaštvom, naša optika je dizajnirana da odgovori svim vašim potrebama.

Naše sočivo, opremljeno jedinstvenim multi-premazom, obezbeđuje kristalno čistu sliku, dok kompaktna i robustna konstrukcija omogućava lako postavljanje. Svi modeli DIAMOND i NIGHTEATER su otporni na trzaje i vodootporni, testirani na dubini do 1.5 metra, što ih čini savršenim izborom za sve kalibre i uslove. Uživajte u neverovatnoj preciznosti sa vidnim poljem koje se prilagođava vašim potrebama, od širokog do uskog fokusa.

Ne propustite priliku da unapredite svoj lovački i sportski arsenal. Sa garantovanom dvoogodišnjom garancijom, Nikko Stirling optički nišani su investicija koja se isplati. Osetite razliku koju pravi profesionalna optika i dopustite sebi da doživite lov i streljaštvo na potpuno novom nivou. Posetite našu prodavnicu i pronađite svoj idealan model danas. Vaša preciznost je naša strast – Nikko Stirling.

 

 

 

Dodatne informacije

Brendovi

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Možda če te i ovo zanimati