Vabilica Hubertus HU403 golub i kukavica

2.900,0 RSD

  • Prirodno i ubedljivo imitira zvuke
  • Lako regulisanje tona
  • Materijal: lakirano drvo

Vabilica Hubertus HU403 golub i kukavica

Prirodno i ubedljivo imitira zvuke i gugutki i kukavica i prugastih golubova – radi savršeno na kratkim udaljenostima laganim duvanjem – kao i na većim udaljenostima jakim duvanjem. Tako je bez problema moguće privući gugutke i golubove sa bliskih ili dalekih udaljenosti.

Uputstvo za upotrebu vabilice:
Vabilicu za kukavice i gugutke, kao i prugaste golubove, prinesite ustima sa dva prsta, stavite između usana i kratkim vazdušnim udarcima u vabilicu proizvedite željeni imitirani zov kukavica i gugutki, kao i golubova.

Uputstvo za gugutku:
Zov ili zavodnički zvuk gugutke, zvuči kao krrru-kruuu, gotovo kao pesma gugutke, uvek se daje u dve strofe, nakon toga kratka pauza, ponovo dve strofe, kratka pauza i tako dalje, zavodnički zvuk se može lako imitirati i oponašati vibracijom resice nepca.

Uputstvo za goluba:
Imitacija zovne pesme prugastog goluba, za mladog lovca, nema boljeg sredstva za učenje tihe i prikrivene približavanje, nego pokušati privući prugastog goluba na parenje.
Koristeći Hubertus vabilicu za golubove, lovac može lako izazvati odgovor goluba, kako bi lakše otkrio drvo na kojem golub sedi.
Često sedi slobodno na najvišem vrhu smrče, ali često sedi duboko skriven među granama drveća.
Veoma je interesantno privući goluba iz dobro prikrivene pozicije. Često i proporcionalno nisko leti kroz šumu prema onome ko zove, ili se približava tipičnim klackajućim letom u vazduhu tokom parenja.

Uputstvo za goluba guštera:
Pojedinačna strofa prugastog goluba sastoji se od dugog i kratkog sloga.

Dodatne informacije

Brendovi

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Možda če te i ovo zanimati