Vabilica Hubertus HU401 golub

2.880,0 RSD

  • Vabilica- golubovi, grlice
  • Blago podesiv ton
  • Materijal: drvo

Vabilica Hubertus HU401 golub

Hubertus HU401 je vrhunska vabilica namenjena za privlačenje golubova i grlica. Napravljena od kvalitetnog drveta, ova vabilica je izdržljiva i dugotrajna, dok istovremeno proizvodi realistične zvuke potrebne za efikasno privlačenje ptica.

Glavna karakteristika ove vabilice je njen blago podesiv ton. Ova opcija omogućava vam da precizno prilagodite ton zvuka prema specifičnoj vrsti ptica koju pokušavate da privučete, ili prema specifičnim uslovima na terenu. Ova mogućnost može biti posebno korisna kada pokušavate da privučete ptice koje su postale oprezne ili sumnjičave prema standardnim zvukovima vabilica.

Hubertus HU401 vabilica je izrađena od drveta, što je čini ne samo atraktivnom, već i dugotrajnom. Drvo je prirodni materijal poznat po svojoj izdržljivosti, što znači da će vam ova vabilica služiti dugo vremena, čak i pod najtežim uslovima.

Bez obzira da li ste iskusni lovac ili početnik, Hubertus HU401 vabilica za golubove i grlice je odličan alat koji će vam pomoći da poboljšate efikasnost vašeg lova. Kombinujući kvalitetnu izradu sa preciznom kontrolom tona, ova vabilica je odličan izbor za svakog ljubitelja lova na ptice.

Dodatne informacije

Brendovi

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Možda če te i ovo zanimati