Vabilica Hubertus HU385 Lisica

2.670,0 RSD

  • Blago podesiv ton
  • Materijal: drvo
  • Težina: oko 22 g

Vabilica Hubertus HU385 Lisica

Hubertus vabilica HU385 za lisice predstavlja visokokvalitetnu alatku namenjenu za privlačenje lisica. Napravljena je od drveta, što je čini trajnom i otpornom na vremenske uslove. Ova vabilica je precizno izrađena kako bi se postigao optimalan ton potreban za privlačenje lisica.

Jedna od najvažnijih karakteristika ove vabilice je njen blago podesiv ton. To znači da možete prilagoditi ton zvuka prema potrebama i situaciji na terenu. Ova funkcija može biti posebno korisna kada pokušavate da privučete lisice koje su postale sumnjičave ili uplašene od standardnih zvukova vabilica.

Hubertus vabilica HU385 za lisice je izuzetno lagana, sa težinom od samo oko 22 grama. Ovo je čini jednostavnom za transport i nošenje tokom dugih lovova. Uprkos svojoj lakoći, ova vabilica je izdržljiva i pouzdana, što je čini idealnim izborom za ozbiljne lovce.

Ova vabilica kombinuje visokokvalitetnu izradu sa efikasnim performansama, pružajući vam sve što vam je potrebno da uspešno privučete lisice na željeno područje. Bez obzira da li ste iskusni lovac ili početnik, Hubertus vabilica HU385 za lisice je sjajan alat koji može poboljšati vaš uspeh u lovu.

Dodatne informacije

Brendovi

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Možda če te i ovo zanimati