Vabilica Hubertus HU301 jelen trodelna

13.040,0 RSD

  • Oponaša duboke i dugotrajne tonove crvenog jelena tokom parenja
  • Sadrži kaiš za nošenje, usnik od drveta, telo cevi od specijalnog materijala
  • Dostupna u boji braon/svetlo braon

Vabilica Hubertus HU301 jelen trodelna

Hubertus Vabilica za jelena je dokazano sredstvo u lovačkoj praksi koje vam omogućava da, sa malo vežbe, oponašate duboke i dugotrajne tonove crvenog jelena tokom parenja.

Korišćenje Hubertus Vabilice
Sa Hubertus Vabilicom i malo iskustva sa imitiranjem zvukova crvenog jelena tokom parenja, biće vam moguće izazvati dominantnog jelena ili suparnika, ili da ga privučete na mesto pogodno za lov, kako biste ga imali pred cevi vaše puške.

Koristeći Hubertus Vabilicu sa desnom rukom, donosite je do usta, prekrivate usnama otvor Vabilice, a leva ruka drži Vabilicu ispod tela cevi, dok jedan prst ostaje unutar otvora cevi.
Sada proizvodite dugi ili kratki zvuk Ooe- iz grkljana, što rezultira zvukom parenja crvenog jelena, koji se može ponoviti dva do tri puta, pomeranjem cevi izvlačenjem, što produžava zvuk iz Vabilice.

Tehnika korišćenja Hubertus Vabilice
Treba napraviti pauzu između dva do tri puta oponašanja zvuka, da biste čekali da li je crveni jelen u blizini ili ne.
Ako crveni jelen reaguje na vaš zvuk, odgovorite sa dugim, snažnim oponašanjem zvuka parenja, ili krikom borbe za parenje.
Nikada ne zaboravite da tokom privlačenja, stari i iskusni crveni jelen pokazuje svoju prisutnost samo kratkim zvukom. Samo mladi i neiskusni crveni jeleni vrište kao divlji za pažnju u teritoriji, da bi izazvali dominantnog jelena, ili druge suparnike.

Naučite iz iskustva
Kada ste u teritoriji crvenog jelena tokom sezone parenja, obratite pažnju na zvuke koje crveni jeleni proizvode. To je najbrži način da naučite kako da koristite Vabilicu i brzo shvatite jezik i značaj zvukova crvenog jelena.
Sopstveno iskustvo čini majstora!

Hubertus Vabilica je napravljena od tri dela. Pomična cev za visoke i duboke tonove omogućava da izdužite Vabilicu ili oponašate zvuk parenja što je prirodnije moguće, kako biste privukli velikog crvenog jelena. Sadrži kaiš za nošenje, usnik od drveta, telo cevi od specijalnog materijala. Dostupna je u boji braon/svetlo braon.

 

Dodatne informacije

Brendovi

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Možda če te i ovo zanimati