Primama za jelena 500ml Eurohunt

4.170,0 RSD

  • Proizveden na bazi prirodnih sastojaka
  • Preporučuje se redovno prskanje na drveće, grmlje ili slične površine
  • Ne primenjivati direktno na kožu i držati van domašaja dece
  • Sprej bocica 500 ml

Primama za jelena 500ml Eurohunt

Neodoljivi miris mamaca za crvenu divljač baziran na prirodnim sastojcima

Ključ uspešnog privlačenja crvene divljači leži u korišćenju pravog mamca, a mamac za crvenu divljač Urinduftstoffe poseduje neodoljivi miris koji je teško ignorisati. Ovaj mamac je proizveden na bazi sastojaka identičnih prirodnim, po najvišim standardima kvaliteta, garantujući željeni lovački uspeh.

Pravilna primena Urinduftstoffe mamaca
Pravilna primena ovog mamca može značajno povećati vaše šanse za uspešno privlačenje crvene divljači. Preporučuje se redovno prskanje Urinduftstoffe mamaca na drveće, grmlje ili slične površine. Važno je napomenuti da ovaj mamac nije pogodan za konzumaciju, ne sme se primenjivati direktno na kožu i treba ga držati van domašaja dece.

Kvalitet i sigurnost Urinduftstoffe mamaca
Kada je u pitanju Urinduftstoffe mamac, kvalitet je na prvom mestu. Svi sastojci su pažljivo odabrani i testirani da bi se osiguralo da su identični onima koje crvena divljač prirodno oslobađa. Osim toga, ovaj mamac je proizveden po najvišim standardima kvaliteta, što osigurava njegovu efikasnost.

Zaključak
Bez obzira da li ste iskusni lovac ili početnik, Urinduftstoffe mamac za crvenu divljač je nezaobilazni alat u vašem arsenalu. Sa svojim neodoljivim mirisom, prirodnim sastojcima i jednostavnom primenom, ovaj mamac će vam pružiti sve što vam je potrebno za uspešno privlačenje crvene divljači.

 

Dodatne informacije

Brendovi

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Možda če te i ovo zanimati