Primama za jelena 100ml. Urin sekret Eurohunt

2.990,0 RSD

  • Imitira prirodne hormone i sekrete crvene divljači
  • Najčešće se nanose na podloge koje mogu zadržati miris ili direktno na zemlju
  • 100 ml sprej bocice

Primama za jelena 100ml. Urin sekret Eurohunt

Uvod u upotrebu mirisnih mamaca za crvenu divljač

Kada je u pitanju privlačenje crvene divljači, Urinduftstoffe, ili mirisne supstance koje oponašaju urin, mogu biti izuzetno efikasne. Ovaj mamac imitira prirodne hormone i sekrete crvene divljači, stvarajući neodoljiv trag koji divljač voli da prati. Ovaj vodič će vas upoznati sa svim aspektima upotrebe ovih mamaca, od njihovog nanošenja do njihove efikasnosti u privlačenju divljači.

Primena Urinduftstoffe
Prvi korak u korišćenju Urinduftstoffe je odabir pravog načina nanošenja. Ove supstance se najčešće nanose na podloge koje mogu zadržati miris, poput cipela, duftpada ili direktno na zemlju. Najefikasniji način nanošenja ovih supstanci je putem spreja, koji omogućava jednostavno i ravnomerno nanošenje.

Praktičnost 100ml sprej bočice
Kada je u pitanju Urinduftstoffe, praktičnost je ključna. Zbog toga se ove supstance često isporučuju u 100ml sprej bočicama. Ovaj format omogućava lako nanošenje i transport, čineći ga idealnim za upotrebu u različitim uslovima.

Privlačenje crvene divljači pomoću Urinduftstoffe
Urinduftstoffe su izuzetno efikasni u privlačenju crvene divljači, jer oponašaju prirodne mirise koje ova divljač oslobađa. Stvaranjem mirisnih staza koje divljač voli da prati, Urinduftstoffe može rezultirati uspešnim privlačenjem divljači na željenu lokaciju.

Zaključak
U svetu lova na crvenu divljač, Urinduftstoffe su nezaobilazni alat. Njihova efikasnost u privlačenju divljači je nesporna, a jednostavnost njihovog korišćenja ih čini idealnim za svakog lovca. Bilo da se nanose na obuću, duftpadove ili direktno na zemlju, oni stvaraju mirisne staze koje divljač ne može da odoli. Uz pravilno korišćenje, Urinduftstoffe mogu značajno povećati vaše šanse za uspešno privlačenje crvene divljači.

 

 

Dodatne informacije

Brendovi

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Možda če te i ovo zanimati