Primama za divlje svinje Bukov Katran Eurohunt

2.790,0 RSD4.790,0 RSD

  • Ima izrazito jak miris koji je izuzetno privlačan za divlje veprove i svinje
  • Obnavljanje nanosa se vrši na svakih 2-3 nedelje
  • Nanosi na stablo u krugu širine oko 40 cm

Primama za divlje svinje Bukov Katran Eurohunt

Bukov Katran: Čudesna Primama za Divlje Veprove i Svinje

Iz dubina evropskih šuma, gde je veštačka ruka čoveka ostavila minimalan trag, dolazi jedan neobičan proizvod. Reč je o bukovom katranu, crno-sivkastoj želatinastoj masi sa izrazito jakim mirisom. Ovaj prirodni proizvod predstavlja neodoljivu primamu za divlje veprove i svinje, te ga lovci koriste za privlačenje ove divljači.

Šta je Bukov Katran?
Bukov katran je prirodna supstanca koja se dobija pečenjem bukovog drva bez prisustva vazduha. Ima izrazito jak miris koji je izuzetno privlačan za divlje veprove i svinje, čineći ga idealnim sredstvom za lov.

Kako se Koristi Bukov Katran?
Bukov katran se nanosi na stablo u krugu širine oko 40 cm, na visini koja odgovara za češanje crne divljači. Ovaj način nanošenja omogućava da divljač oseti miris katrana i privuče se na mesto. Obnavljanje nanosa se vrši na svakih 2-3 nedelje, kako bi miris ostao svež i privlačan.

Efikasnost Bukovog Katrana
Za razliku od veštačkih mamaca, bukov katran je proizvod prirode. Njegov miris je snažan, ali ne neprirodan, što ga čini neodoljivim za divlje veprove i svinje. Kada se primeni na odgovarajući način, bukov katran je provereno korisna i efikasna primama. Mnogi lovci širom Evrope, posebno u Nemačkoj, se kunu u njegovu efikasnost.

Pakovanje Bukovog Katrana
Bukov katran se najčešće prodaje u kanticama od 2,5l, što je dovoljno za višemesečnu upotrebu. Ovo čini katran ekonomičnim izborom za sve ljubitelje lova.

Zaključak
Ukoliko ste ljubitelj lova i tražite efikasan način da privučete divlje veprove i svinje, bukov katran je pravi izbor za vas. Sa svojim jakim, prirodnim mirisom, katran privlači divljač i omogućava vam da doživite pravi lov na divljač. Ne čekajte, probajte bukov katran već danas i otkrijte zašto je to omiljeni izbor lovaca širom Evrope!

Dodatne informacije

Brendovi

Pakovanje

,

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Možda če te i ovo zanimati