Primama pasta za srndaća i divlju svinju 2kg jabuka Eurohunt

2.750,0 RSD

  • Proizvedena u Nemačkoj po najvišim standardima
  • Prirodne supstance
  • Dodavati svaki put kada posetite mesto za hranjenje
  • Držite van domašaja dece

Visokokvalitetna primama pasta za srndaća i divlju svinju Eurohunt sa mirisom jabuke

Kada je reč o ishrani divlje svinje i srndaća, ne postoji bolji izbor od naše visokokvalitetne paste sa mirisom jabuke. Ova pasta je proizvedena po najvišim standardima, koristeći supstance identične onima koje se prirodno nalaze u prirodi. Zbog svog jedinstvenog mirisa jabuke, ovaj proizvod je neodoljiv za divlje svinje i srndaće, pomažući vam da postignete željeni uspeh u lovu.

Proizvodnja po najvišim standardima
Naša pasta za divlju svinju i srndaća proizvedena je u Nemačkoj, zemlji koja je poznata po visokim standardima u proizvodnji. Proces proizvodnje odvija se pod strogo kontrolisanim uslovima, koristeći samo najkvalitetnije sastojke, identične onima u prirodi. Zahvaljujući ovim standardima, naš proizvod je pouzdan, siguran za korišćenje i neodoljiv za divlje životinje.

Praktična ambalaža za lako dodavanje
Naša pasta sa mirisom jabuke dolazi u praktičnoj ambalaži od 2 kg, što omogućava lako dodavanje paste svaki put kada posetite mesto za hranjenje. Bez obzira da li ste profesionalni lovac ili amater, ova ambalaža omogućava vam da lako dodate odgovarajuću količinu paste, bez potrebe za nošenjem velikih količina proizvoda sa sobom.

Nije pogodno za konzumiranje, ne koristi se na koži
Važno je napomenuti da naša primama pasta za srndaća i divlju svinju nije namenjena za ljudsku konzumaciju. Takođe, ne koristi se na koži. Ovaj proizvod je namenjen isključivo za upotrebu u lovu, kao atraktant za divlje svinje i srndaće.

Držati proizvod dalje od dece
Kao i svi proizvodi za lov, naša pasta sa mirisom jabuke treba da se čuva na bezbednom mestu, van domašaja dece. Bezbednost je naša najveća prioritet i preporučujemo da se ovaj proizvod koristi i čuva odgovorno.

Eurohunt – garancija kvaliteta
Kao proizvođač ovog proizvoda, Eurohunt se ponosi svojim visokim standardima proizvodnje i kvaliteta. Naša visokokvalitetna pasta za divlju svinju i srndaća sa mirisom jabuke samo je jedan u nizu proizvoda koji su dizajnirani da zadovolje potrebe najzahtevnijih lovaca.

Dodatne informacije

Brendovi

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Možda če te i ovo zanimati