Primama pasta za srndaća i divlju svinju 2kg Anis Eurohunt

2.750,0 RSD

  • Proizvedena po najvišim standardima
  • Ova pasta privlači divlje svinje i srndaće sa svojim jedinstvenim mirisom koji simulira prirodnu hranu ovih životinja

Visokokvalitetna primama pasta za srndaća i divlju svinjnu Eurohunt sa mirisom anisa

Proizvedena po najvišim standardima
Kao kompanija posvećena kvalitetu i strasti prema lovu, nudimo visokokvalitetnu pastu za divlju svinju i srndaća sa mirisom anisa. Ova pasta je proizvedena po najvišim standardima, koristeći supstance identične onima pronađene u prirodi.
Ova pasta privlači divlje svinje i srndaće sa svojim jedinstvenim mirisom koji simulira prirodnu hranu ovih životinja. Njen efekat je dugotrajan i deluje čak i kada se koristi u malim količinama.

Praktična ambalaža za jednostavno dodavanje
Naša visokokvalitetna pasta za divlju svinju i srndaća sa mirisom anisa dolazi u praktičnoj ambalaži koja olakšava svaku posetu mestu za hranjenje. Jednostavno dodajte malo paste svaki put kada posetite mesto za hranjenje, a efekat će biti zagarantovan.

Pakovanje od 2,00 kg za dugotrajnu upotrebu
Pasta je pakovana u pakovanju od 2,00 kg, što je dovoljno za dugotrajnu upotrebu. Ova velika količina omogućava vam da pasta traje duže, bez obzira na broj poseta mestu za hranjenje.

Proizvodnja prema najvišim standardima od strane Eurohunt, Nemačka
Naša pasta je proizvedena od strane Eurohunt, Nemačka, jednog od vodećih proizvođača u industriji lovačkih proizvoda. Ovaj proizvođač je poznat po visokim standardima kvaliteta koje sprovodi u svojim proizvodima.

Sigurnosne mere prilikom upotrebe
Ova pasta nije pogodna za konzumiranje. Takođe, ne treba je koristiti na koži. Pasta je namenjena isključivo za privlačenje divljih svinja i srndaća. Držite proizvod dalje od dece i koristite ga odgovorno.
Uživajte u efikasnosti i dugotrajnosti naše visokokvalitetne paste za divlju svinju i srndaća sa mirisom anisa. Ova pasta je proizvedena po najvišim standardima, koristeći supstance identične onima pronađene u prirodi, čineći je savršenim alatom za svakog lovca.

Dodatne informacije

Brendovi

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Možda če te i ovo zanimati