Lovačka kamera Suntek HC MiNi301 Basic Trail

8.990,0 RSD

  • Pratite divljač u svom lovištu
  • Zaštita Vašeg vlasništva
  • Jednostavna upotreba

Lovačka kamera Suntek HC MiNi301 Basic Trail nije samo još jedan uređaj u nizu. Ova digitalna kamera se ističe zbog svoje funkcionalnosti i raznovrsnosti primene. Bilo da želite nadgledati lovište, zaštititi svoju vikendicu, voćnjak ili pčelinjak, ova kamera je pravi izbor za Vas.

 

Prednosti Suntek HC-MiNi301

1. Pratite divljač u svom lovištu: Uz ovu kameru, možete lako kontrolisati koje vrste divljači i kada dolaze na Vaše solište ili hranilište. Blue IR tehnologija infracrvenog blica omogućava kameri da slika i snima čak i u potpunom mraku, pružajući kristalno jasne snimke.
2. Zaštita Vašeg vlasništva: HC-MiNi301 je savršen uređaj za nadgledanje Vašeg pčelinjaka, voćnjaka ili vikendice. Kamera će bez problema detektovati svaku aktivnost, bilo da su u pitanju ljudi, životinje ili ptice.
3. Jednostavna upotreba: Kamera dolazi sa daljinskim upravljačem na samoj kameri, što olakšava podešavanje. Takođe, uz kameru dobijate USB kabl, kaiš za pričvršćivanje i detaljno uputstvo za korišćenje.

 

Tehničke karakteristike

Rezolucija i formati: Slike se snimaju u JPEG formatu sa mogućnošću izbora rezolucije: 12MP, 8MP ili 5MP. Video rezolucija doseže do 1080P, a dužina snimka varira od 10 do 90 sekundi. Pored toga, kamera poseduje mikrofon za snimanje zvuka.
Senzor i osvetljenje: Ugrađeni senzor detekcije pokreta ima ugao detekcije do 60 stepeni i daljinu detekcije do 19 metara. Sistem osvetljenja koristi 2 LED diode jačine 940 nm.
Energetska efikasnost: Za rad kamere potrebna je memorijska kartica (od 8 do 32GB) i 4 komada AA baterija. Akumulator DC 6V omogućava rad kamere od 30-90 dana.
Dodatne funkcionalnosti: Kamera omogućava prikaz datuma, vremena, temperature i faze meseca na svim fotografijama i video zapisima. Pored toga, proizvod je vodootporan sa sertifikatom IP65.
Dimenzije i težina: Dimenzije kamere su 135x90x76mm, dok je njena težina 142 grama.

 

Garancija i podrška

Svakom kupcu Suntek HC-MiNi301 kamere pruža se garantni rok od 12 meseci. Za ostvarivanje prava na garanciju neophodno je čuvati fiskalni račun i overen garantni list sa serijskim brojevima proizvoda.

 

Zaključak

Lovačka kamera Suntek HC-MiNi301 je svestran i pouzdan uređaj koji Vam pruža mogućnost da uvek imate potpunu kontrolu nad onim što se događa u Vašem lovištu ili vlasništvu. Sa naprednom tehnologijom i širokim spektrom funkcionalnosti, ova kamera je odlična investicija za sve koji žele vrhunski kvalitet po razumnoj ceni.

Dodatne informacije

Brendovi

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Možda če te i ovo zanimati